Copiii Piteștiului demonstrează că au calitate și valoare!

FC Argeș II – Flacăra Moreni 2-4(1-1)

Au marcat: Militaru(min.5), Ernest(min.80) / Iliescu(min.12), Niculaescu (min.49), Cernea(min.53 pen.), Drăgan(min.77)

Cu zece jucători de 14, 15 și 16 ani în lot, FC Argeș II a dat o replică destul de bună în confruntarea de vineri seară, de la Bradu, cu Flacăra Moreni, cea mai experimentată echipă din play-out-ul seriei a IV-a a Ligii a III.

Chiar dacă a pierdut cu 2-4, echipa secundă a clubului nostru a făcut un meci destul de bun, însă până la urmă plusul de experiență și-a spus cuvântul. Alb-violeții au deschis scorul după doar cinci minute prin Militaru, fundaș născut în 2006, însă morenarii au restabilit egalitatea la puțin timp prin Iliescu. Pe finalul primului mitan, Argeșul a avut șansa de a trece în avantaj, însă Ernest, scăpat singur spre poarta dâmbovițenilor, a tras în bara laterală. După revenirea de la cabine, Flacăra a mai punctat de trei ori prin Niculaescu, Cernea și Drăgan. Piteștenii nu au capitulat și au mai avut câteva acțiuni periculoase la care au contribuit Ianis Pîrvu, Andrei Stoica, Luca Predescu și Darius Grigore. Insistența alb-violeților pe faza ofensivă a dat roade, Ernest reușind să reducă din handicap cu zece minute înainte de final. O intervenție foarte bună a avut și Adrian Briciu, portar în vârstă de doar 14 ani.  Chiar dacă FC Argeș II nu a putut obține un rezultat pozitiv, acești copii au demonstrat că au calitate și că se va putea conta pe ei în sezonul viitor. După 8 etape jucate în acest play-out, FC Argeș II ocupă locul 6, cu 11 puncte, în timp ce Flacăra Moreni și-a consolidat locul 2, cu o zestre de 41 de puncte, cu patru mai puțin decât FCSB II, liderul play-out-ului. Următorul meci al echipei noastre este programat vineri, 20 mai, de la ora 18.00, în Capitală, cu Academica Clinceni II.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Micle(cpt)(min.80 Briciu) – Curescu, Constantin, Militaru, Dobre(min.68 Potoroacă) – Dinoci(min.46. Darius Grigore), Pîrvu, Stoica(min.68 Drugan), Florescu – Ernest, Duminică(min.80 Predescu). Antrenor: Marius Priseceanu.