20 de jucători la primul antrenament

După o vacanță de două săptămâni, FC Argeș a început miercuri seară pregătirea pentru noul sezon competițional. Reunirea lotului alb-violeților a avut loc la stadionul Nicolae Dobrin, iar la primul antrenament au fost prezenți 20 de jucători.

Antrenorul Andrei Prepeliță i-a avut la dispoziție pe portarul Cătălin Straton, venit de la FCSB, pe mijlocașul Andreias Calcan, fotbalist care în sezonul trecut a evoluat la Mezőkövesd-Zsóry, formație din prima ligă maghiară, dar și pe Răzvan Covaci, un mijlocaș de 18 ani de la Gaz Metan Mediaș. La reunirea lotului au fost prezenți și cinci tineri jucători care au evoluat la echipa secundă a clubului nostru: Vlad Frumuzache, Alexandru Dinoci, Alexandru Crivac, Gino Oprescu și Alexandru Florescu. Fundașul Iasmin Latovlevici și mijlocașul David Meza Colli au fost învoiți de la primul antrenament, cei doi urmând să se alăture lotului în următoarele zile.

Cantonament în Austria

Piteștenii au programată joi vizita medicală, iar duminică vor pleca în cantonament în Austria. În cele două săptămâni de pregătire centralizată de la Vorau, argeșenii au programate și trei jocuri de pregătire, pe 20 iunie, 23 iunie și 26 iunie, adversarii urmând a fi anunțați după semnarea contractelor. Oficialii clubului nostru sunt în discuții avansate cu mai mulți jucători pentru întărirea lotului, aceștia urmând să facă joncțiunea cu echipa în Austria.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Cătălin Straton, Alexandru Greab, George Micle, Vlad Frumuzache

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Martin Raynov, Ionuț Șerban, Alexandru Ișfan, George Ganea, Andreias Calcan, Răzvan Covaci, Claudiu Moisie, Alexandru Dinoci, Alexandru Crivac, Gino Oprescu, Alexandru Florescu, Deian Boldor, Denis Dumitrașcu.

Învoiți: David Meza Colli, Iasmin Latovlevici

 

Programul de pregătire al echipei FC Argeș:

Joi, 9 iunie – vizita medicală(Pitești)

9-11 iunie – antrenamente pe plan local

12-26 iunie – cantonament Vorau(Austria)

20 iunie – meci amical

23 iunie – meci amical

26 iunie – meci amical

29 iunie – 9 iulie – cantonament Valea Iașiului

16 iulie – startul noului sezon de Liga I