3 puncte sunt obligatorii!

#FC Argeş – Ripensia Timişoara, sâmbătă, ora 11
FC Argeş va disputa sâmbătă o nouă etapă de campionat. Echipa noastră va întâlni de la ora 11, pe propriul teren, pe Ripensia Timişoara, adversar care a început destul de bine returul campionatului. Piteştenii vor aborda acest meci după un eşec suferit în runda precedentă, în deplasarea de la Luceafărul Oradea, iar cuvântul de ordine în tabăra alb-violetă este doar victoria.
Pentru tehnicianul grupării din Trivale partida cu bănăţenii va fi practic debutul în faţa suporterilor piteşteni. Săndoi vrea să facă uitat cât mai repede eşecul de la Oradea şi nu concepe decât victoria cu Ripensia. Principalul argeşenilor le cere elevilor săi să dea totul pe teren pentru a se impune: „A fost o săptămână mai grea pentru noi. Am fi vrut să ne întoarcem cu un rezultat mai bun de la Oradea. Făcând aşa o analiză, în două deplasări am reuşit să înscriem 5 goluri şi nu ne-am întors decât cu 3 puncte. Cred că am fi meritat să ne întoarcem cu mai multe. Au fost şi nişte probleme pentru că o lună ne-am pregătit pe gheaţă şi pe zăpadă, plus accidentările pe care le-am avut. Unele dintre ele se prelungesc. Panait este accidentat de o bună perioadă de timp, Alin Popa la fel. Sunt doi jucători de care am fi avut mare nevoie în ambele partide. De Panait am putut să beneficiem doar o parte din jocul de la Miroslava. Am încercat să lucrăm în această săptămână şi pe tranziţia pozitivă pentru că în a doua repriză, a ultimului joc, am avut de suferit la acest capitol. Golurile le-am primit având 9 jucători sub linia mingii. Le-am primit în minutele 87 şi 90 atunci când nu mai poţi face nimic în condiţiile în care la un moment dat, putea fi 3-0 pentru noi. Am mai avut o ocazie de singur cu portarul prin Raul Costin. Din 4 m nu am dat gol!. Apoi la 2-1 pentru noi, am irosit o altă şansă de a înscrie. A fost o minge care a trecut puţin pe lângă poarta goală la o acţiune a lui Nilă. Este frustrant să iei două goluri când mai sunt trei minute. Aici intră în calcul numai hazardul şi întâmplarea. Din păcate, ni s-a întâmplat nouă. Sper să nu ni se mai întâmple de acum încolo”.
#”Liga a II-a este un fight”
Antrenorul echipei noastre vrea să dea şansă la toţi jucătorii pe care îi are în lot şi anunţă modificări în formula de start: „Vom fi schimbări în echipă. Vrem să formăm un lot numeros şi omogen. Probabil că vor fi schimbări de la o etapă la alta, indiferent de rezultatul pe care îl obţinem. Ne-am propus de la bun început să dăm şansa fiecărui jucător să evolueze, să formăm un colectiv omogen. Ne interesează şi rezultatele. Fiecare jucător trebuie să aibă şansa să joace. Vrem să formăm un grup nu de 11 sau 12 jucători, ci de 17-18 sau 20 de jucători pentru a putea conta pe ei la fiecare partidă. Acest lucru va fi în funcţie de strategia pe care o vom alege pentru partida respectivă, dar şi în funcţie de adversarul pe care îl vom întâlni. Am lucrat la mai multe capitole la care cred că am avut probleme în unele momente. Nu trebuie să luăm în calcul doar ultimul rezultat, ci faptul că am luat doar 3 puncte în condiţiile în care am înscris destul de multe goluri. Trebuie să fim mai realişti şi să conştientizăm că nu suntem dinainte câştigători. Un rezultat pozitiv este după ultimul fluier al arbitrului. E un aspect destul de important peste care am trecut în unele momente destul de uşor. Trebuie să avem atitudine care să ţină până la ultimul fluier al arbitrului. Trebuie să avem aceeaşi agresivitate şi implicare la începutul jocului, dar şi pe final de final de meci. Am urmărit pe video mai multe meciuri din liga a doua şi am ajuns la concluzia că este o luptă în acest eşalon. Este un fight până la ultimul fluier al arbitrului. Aici trebuie să conştientizăm. Mai avem de lucrat la acest capitol, dar sunt convins că atitudinea pe care o vom avea în continuare va fi cea pe care am avut-o în mare parte la jocurile pe care le-am disputat până acum, exceptând unele perioade” a spus Emil Săndoi.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.