Victorie pe deplin meritată!

FC Argeș – Ripensia Timișoara 2-1(2-0).

Au marcat: Costin(min.31), Buhăescu(min.33) / Mediop(min.64).

FC Argeș a bifat sâmbătă după amiază a doua victorie cu Emil Săndoi ca principal al grupării din Trivale. Alb-violeții s-au impus cu 2-1, pe propriul teren în fața Ripensiei Timișoara, o echipă destul de incomodă, care a venit în Trivale să-și vândă cât mai scump pielea.

Piteștenii au încercat să pună presiune pe adversar încă din primele minute ale întâlnirii, însă nici oaspeţii nu s-au lăsat mai prejos. După două ocazii ale timișorenilor, argeșenii au deschis scorul prin Raul Costin care a reluat cu capul în plasă, o centrare de manual a lui Oancea. Două minute mai târziu, alb-violeții și-au dublat avantajul pe tabelă. Buhăescu a fructificat o pasă pe culuar a lui David și l-a învins pe Rădulescu ieşit în întâmpinare. Piteștenii au avut șansa de a se desprinde decisiv pe tabelă, însă Grecu, rămas singur cu gooal-keperul Ripensiei, a tras în acesta. Și timișorenii puteau reduce din handicap în ultimul minut al primei reprize însă Bădăuță, din 3 m, a trimis cu capul pe lângă poartă!. După revenirea de la cabine, oaspeții au încercat să reducă din diferenţă şi s-au aruncat în atac. FC Argeș a avut o mare oportunitate de a marca și cel de-al treilea gol încă din primele zece minute ale reprizei secunde, însă Șerban, din 3 m, l-a luat la țintă pe Rădulescu. Cu aproape 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, Ripensia a redus din handicap prin Mediop. Senegalezul a prins un şut de senzaţie de la marginea careului, balonul a fost deviat de Raul Costin, a atins bara laterală și a intrat în plasă. În minutele de prelungire ale partidei, Oancea îi putea scuti de emoții pe cei peste 1.000 de sperctatori piteșteni, însă nu a avut sânge rece când rămas singur cu Rădulescu şi a tras în acesta. În urma acestei victorii, echipa noastră a acumulat 40 de puncte și a urcat pe locul 5 al clasamentului.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Popescu – Oancea, Cotigă(min.79 Vişa), Stan, Şerbănică – Costin, David(min.73 Stoica), Şerban, Grecu (min.48 Mihăescu)- Năstăsie, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.
Ripensia Timişoara: Rădulescu – Bocşan, Burdet, Tudor, Popa – Toma, Zurbagiu, Minecan(min.46 Apro), Dumiter(min.46 Ungureanu) – Bădăuţă(min.74 Golda), Mediop. Antrenor: Paul Codrea.
Stadion: Nicolae Dobrin, spectatori 1000.
Arbitri: Adrian Ilyeş (Ploiesti), Valentin Dumitru (Prahova), Marilena Cătălina Nan (Alexandria).
Observatori: Ion Olteanu (Bucureşti), Marian Lumânare (Bucureşti).
Cartonaşe galbene: Tavi Popescu, Oancea, Vişa, Cotigă/Tudor

Cum s-au marcat golurile:
Min.31: 1-0! Oancea centrează în careu iar Raul Costin trimite din interiorul careului, cu capul în plasă!.
Min.33: 2-0! David îi pasează pe culuar lui Buhăescu iar acesta îl execută pe Rădulescu ieşit în întîmpinare.
Min.64: 2-1! Mediop şutează plasat de la marginea careului, mingea îl atinge pe Raul Costin, loveşte bara laterală şi intră în poartă.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.