4 victorii, 41 de goluri marcate și niciunul primit!

Week-end-ul trecut s-a disputat a treia rundă din Liga Elitelor Under 15, a unsprezecea etapă din Liga Elitelor Under 16 și ultima rundă din faza zonală a Campionatelor Naționale Under 17 și 19. În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat patru victorii la scor, reușind performanța de a marca 41 de goluri și de a nu a primi niciunul!.

Au umilit Chindia

FC Argeş a obținut a treia victorie din tot atâtea partide disputate în Liga Elitelor Under 15. Echipa pregătită de Paul Ciobanu s-a impus cu 8-0, în confruntarea de pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște. Golurile alb-violeţilor au fost reuşite de Mihnea Ionică(3), Yanis Pîrvu(2), Andrei Iosifescu, Eric Nistor și David Anton. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată duminică, de la 10.00, alb-violeții vor întâlni în deplasare, pe LPS Pitești.

Calificați în play-off-ul Ligii Elitelor U16!

În Liga Elitelor U16, FC Argeș a învins cu 8-0, în deplasare, pe FC U Craiova, ocupanta ultimului loc. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Oprea a încheiat seria a treia pe locul 3, cu cele 22 de puncte, obținute în 11 etape. Seria a fost câștigată de Universitatea Craiova, cu 29 de puncte, în timp ce locul secund a revenit celor de la FCSB, cu 23 de puncte. Universitatea Craiova, FCSB, FC Argeș, Progresul Spartac București, SCM Râmnicu Vâlcea și LPS Pitești s-au calificat în play-off-ul Ligii Elitelor U16.

Scoruri de maidan cu vâlcenii

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 9-0, în partida de pe propriul teren, cu CS Mihăescu Drăgășani. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Darius Duțu(2), Mario Miu, Alex Neacșu, Alexandru Dinoci(2), Mario Amandi, Daniel Drugan și Mihai Tobias. Tot în ultima rundă, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 16-0, în disputa de la Pitești, cu CS Mihăescu Drăgășani. Reușitele formației antrenate de Robert Enache au fost semnate de Mario Mitoi(3), Mădălin Crivăț(4), Robert Cruceru(3), Geani Bălașa, Mario Dobra, Robert Mitrache, Ionuț Oprescu, Robert Ene și Florin Chiriță. În urma celor două victorii, FC Argeș U17 și FC Argeș U19 au terminat prima parte a sezonului pe locul 1 în clasamentul celor două serii, ambele cu câte 31 de puncte.