Primul eșec după nouă meciuri fără înfrângere

FCSB – FC Argeș 2-1(0-0)
Au marcat: Popescu(min.68), Gheorghe(min.71) / Raynov(min.61)
FC Argeș a pierdut nemeritat, scor 1-2, confruntarea de duminică seară, de la Buzău, cu FCSB, vicecampioana României. Pentru echipa pregătită de Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi a fost primul eșec după 9 meciuri fără înfrângere, 7 în campionat și 2 în Cupa României.                      foto: Răzvan Păsărică – Sport Pictures 
Alb-violeții au început în forță partida și au cerut penalty la un duel între Ișfan și Cristea, însă arbitrul Andrei Antonie a dat fault în atac după ce s-a consultat cu tușierul Bogdan Gheorghe, deși inițial arătase punctul cu var!. Roș-albaștri au echilibrat partida și au irosit două oportunități de a marca. Mai întâi, Tofan a respins o minge din fața liniei porții, iar apoi Greab a reținut lovitura de cap a lui Tănase. După pauză, FCSB a fost aproape de a marca prin Ianis Stoica, însă Greab a reușit să pareze șutul acestuia. Argeșul a deschis scorul prin Raynov, însă bucuria alb-violeților a fost de scurtă durată. Nou-intratul Octavian Popescu a restabilit egalitatea cu un șut din marginea careului, iar trei minute mai târziu, Valentin Gheorghe a înscris cu capul. Centralul Antonie apucase să fluiere henț la Tofan, înainte ca lovitura de cap a lui Gheorghe să intre în poartă și a validat golul. Conform experților în arbitraj, decizia corectă ar fi fost penalty pentru FCSB și anularea golului!. În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 9, cu cele 21 de puncte, acumulate în 14 runde. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat vineri, 5 noiembrie, de la ora 20.30, în Trivale, cu FC Botoșani.
Caseta tehnică:
FCSB: Vlad – Haruţ(min.60 Crețu), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase(min.90+2 Dumiter) – Stoica(min.60 O.Popescu), Keşeru(min.87 Șut), Budescu(min.60 V.Gheorghe). Antrenor: Edward Iordănescu.
Rezerve neutilizate: Straton, Perianu, Musi, Cordea
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Mușat(min.79 Viana) – Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban, Latovlevici – Fatai(min.79 Dumitrașcu). Antrenori Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Telcean, Moisie, Boldor, Teles, Honciu, Palic
Stadion: Municipal Gloria; Fără spectatori
Cartonașe galbene: Oaidă / Meza Colli, Latovlevici, Raynov, Șerban
Arbitru: Andrei Antonie /A1: Bogdan Gheorghe /A2: Imre Laszlo Bucsi
Observatori: Paul Cazan, Sorin Boca

Sursa rezumat video: Telekom Sport