7 nume noi în lotul alb-violeţilor!

FC Argeş va încerca în noul sezon competiţional competiţional să îmbine experienţa cu tinereţea. Alb-violeţii se vor baza în această ediţie de campionat pe un lot de 23 de jucători. Cinci dintre aceştia sunt nume noi, fiind transferaţi în această vară de gruparea din Trivale. Alături de aceştia, clubul alb-violet a adus în lotul primei echipe şi doi tineri de la grupa de Juniori A pregătită de antrenorii Augustin Eduard şi Paul Ciobanu.

Echipa noastră i-a transferat în perioada precompetiţională pe portarul Andrei Ureche(ex.Academica Clinceni), fundaşul central Raul Hreniuc(ex.Academica Clinceni), fundaşul central Grigore Turda(ex.Pandurii Târgu Jiu), fundaşul Costinel Gugu(ex.CS Mioveni) şi mijlocaşul Alin Buleică(ex.Concordia Chiajna). În afară de cei cinci nou veniţi, FC Argeş i-a promovat de la echipa de Juniori A pe fundaşul stânga, Alexandru Borţosu şi pe mijlocaşul ofensiv, Adrian Udrea. Cele 7 nume noi au fost prezentate astăzi de oficialii grupării piteştene în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la stadionul Nicolae Dobrin. Toţi îşi doresc ca FC Argeş să aibă un sezon cât mai bun, iar la finalul sezonului, echipa să termine pe podium.

Declaraţiile noilor achiziţii:

Andrei Ureche: „Sunt fericit că am ajuns aici. FC Argeş este un club mare, cu jucători de valoare. Antrenorul Emil Săndoi are o experienţă foarte mare. Prin venirea mea la Piteşti, sper să ajut cât mai mult echipa şi să avem rezultate cât mai bune”.

Raul Hreniuc, fundaş venit tot de la Academica Clinceni: „Sunt fericit că am ajuns aici. Am venit la o echipă cu mare tradiţie, cu suporteri minunaţi. Sper să începem sezonul cât mai bine, iar la finalul campionatului să fim cât mai sus în clasament”.

Grigore Turda: „Sunt bucuros că am venit la un club de mare tradiţie unde oamenii sunt alături de echipă. Sper ca în acest an să îndeplinim obiectivul şi să terminăm campionatul cât mai sus”.

Alin Buleică: „Vreau să vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit la mine. Am ajuns la un club de mare tradiţie. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune şi să terminăm campionatul pe un loc pe podium”.

Costinel Gugu: „Mă bucur că am venit la un club de tradiţie aşa cum au spus şi colegii mei. Pe majoritatea colegilor îi cunoşteam. Le mulţumesc frumos pe această cale pentru că m-au primit bine şi sperăm să avem rezultate cât mai bune. Ne dorim un an cât mai bun şi o clasare în fruntea clasamentului”.

Alexandru Borţosu: „Sunt foarte fericit că am ajuns la un club de tradiţie şi îi mulţumesc domnului profesor că a avut încredere în mine. Sper să am evoluţii cât mai bune iar la finalul sezonului să fim pe un loc cât mai bun în clasament”.

Adrian Udrea: „Şi eu sunt foarte fericit că am fost promovat la echipa de seniori a clubului FC Argeş. Mulţulesc domnului profesor că a avut încredere în mine. Sper să nu dezamăgesc şi să am evoluţii cât mai bune”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds