AFC Hermannstadt – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021
FC Argeș
AFC Hermannstadt
Examinează

Desfășurare

FC Hermannstadt – FC Argeș 4-1(1-1)
Au marcat: Yazalde(min.43, min.51), Aias Aosman(min.77), Mățel(min.90+4) / Malele(min.24 pen.)
FC Argeș a irosit o bună șansă de a se apropia de locurile de play-off după ce a pierdut fără drept de apel confruntarea de sâmbătă după-amiază, de la Mediaș, cu FC Hermannsttadt. Ardelenii s-au impus cu 4-1 la capătul unui joc în care alb-violeții s-au jucat cu ocaziile și au ratat din toate pozițiile. foto: Pro Sport
Piteștenii au irosit trei șanse de a marca din postura de unu la unu cu portarul advers, iar aceste ratări nepermise s-au răzbunat. Șerban, Cristi Dumitru și Malele nu l-au putut învinge pe Figueiredo din poziții ideale. FC Argeș a deschis scorul în minutul 24 prin Malele care a înscris din penalty , după ce în primă instanță ratase lovitura de pedeapsă. Centralul Radu Petrescu a decis repetarea loviturii de la punctul cu var pentru că portarul sibienilor nu a avut un picior pe linia porții. Atacantul lui FC Argeș a înscris din a doua încercare pentru echipa lui Mihai Ianovschi. Ardelenii au restabilit egalitatea în minutul 43 prin Yazalde care a trimis în plasă cu o lovitură de cap, din 3 metri, după o centrare a lui Petrescu. Același Yazalde i-a adus pe sibieni în avantaj după o centrare din corner, cu largul concurs al portarului Greab care a ieșit greșit. Piteștiul a avut șansa egalării prin Malele, însă atacantul echipei noastre nu l-a putut învinge pe Figueiredo din 2 m!. Hermannstadt a reușit desprinderea decisivă prin Aosman care a trimis o ”scăriță” peste Greab. Mățel a închis tabela cu o execuție perfectă din lovitură liberă de la 20 m. În urma acestei victorii, Hermannstadt a rămas tot pe locul 15, dar a ajuns la 26 de puncte, acumulate în 29 de etape. După acest eșec, FC Argeș a coborât pe locul 8, cu 37 de puncte, iar șansele echipei noastre de a mai ajunge în play-off s-au redus simțitor.
Caseta tehnică:
FC Hermannstadt: Figueiredo – Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ – Buzan(min.25 Petrescu), Dâlbea, Yazalde(min.61 Romario Pires), Sebaihi – Aosman(min.80 Addae) – Bagaric.
Rezerve neutilizate: Pop, Vodă, Aralica, Alhassan, Viera.Antrenor: Eugen Beza.
FC Argeş: Greab – Tofan(min.77 Mediop), Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban(min.82 Honciu), C. Dumitru (min.82 Grecu), Palic(min.77 Năstăsie), Drăghici(min.66 Maes) – Malele.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Boldor, Deslandes, De Jonghe. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Arbitri: Radu Petrescu, Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu.
Arbitru de rezervă: Marian Barbu
Observator joc: Marin Petrache
Observator arbitri: Liviu Ciubotariu
Cartonașe galbene: Sebaihi, Figueiredo, Matricardi, Belu-Iordache, Stoica / Șerban

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
3 aprilie 2021 17:19 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
FC Argeș101
AFC Hermannstadt134

Match Stats

Atacuri
0
0
Atacuri periculoase
0
0
Ocazii de gol
0
0
Goluri
0
0
Pasă de gol
0
0
Cartonașe galbene
0
0
Cartonașe roșii
0
0
Faulturi
0
0
Cornere
0
0
Offside
0
0

Meciuri anterioare

Casa Liga 1 2020-2021

AFC Hermannstadt
FC Argeș
2 - 2
Final Score