CFR Cluj – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021
CFR 1907 Cluj
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

CFR Cluj – FC Argeș 5-0(2-0)
Au marcat: Deac (min.34 pen., min.38 pen), Maric(min.48 autogol), Costache(min70), Rondon(min.77)
FC Argeș a suferit luni seară prima înfrângere din acest retur de campionat după ce a fost învinsă în deplasare, cu 5-0, de CFR Cluj, campioana României.     Foto: Sport Pictures
Eșecul piteștenilor a venit după o serie de 11 rezultate pozitive și s-a datorat în mare măsură greșelilor individuale. FC Argeș a rezistat în Gruia 35 de minute fără să primească gol și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple pe tabela de marcaj. La un duel între Luka Maric și Păun, centralul Coltescu a dictat penalty care a fost transformat de Ciprian Deac. Decarul clujenilor a reușit dubla până la pauză după ce cavalerul fluierului a mai dictat încă o lovitură de pedeapsă la un henț în careu comis de același Maric, deși înainte ca apărătorul echipei noastre să atingă mingea cu mâna, un jucător al ardelenilor era în poziție clară de offside. Imediat după pauză, CFR Cluj a mai marcat încă o dată după ce ghinionistul Maric a deviat mingea în propria poartă la o centrare a lui Chipciu. Până la final ardelenii au mai punctat de două ori prin Costache și Rondon, clujenii obținând astfel cea mai clară victorie din această ediție de campionat. În urma acestui rezultat FC Argeș a coborât pe locul 9, cu cele 30 de puncte, obținute în 25 de etape. Următorul meci al echipei noastre este programat luni, 8 martie, de la ora 17.30, pe propriul teren, cu Politehnica Iași, lanterna roșie a Ligii I.
Caseta tehnică:
CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Rondon ’74), Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu (Hoban ’74), M. Gîdea (Păun ’13)- Chipciu (Manea ’75), Debeljuh (Omrani ’65), Costache.
Rezerve neutilizate: Grzegorz Sandomierski, Iasmin Latovlevici, Syam Ben Youssef, Cătălin Itu. Antrenor: Edward Iordănescu
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Maric, Muşat – Meza Colli (Honciu ’78), Şerban – P. De Lucas (Mediop ’56), Palic (Maes ’65), C. Dumitru (Grecu ’65) – Drăghici (Năstăsie ’56).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Barbu, Boldor, De Jonghe. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihaiță Ianovschi
Arbitru: Sebastian Colțescu
Asistent 1: Vladimir Urzică
Asistent 2: Mihai Marica
Arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs
Observator joc: Cătălin Cursaru
Observator arbitri: Laszlo Sajtos
Cum s-au marcat golurile:
min.34: 1-0! Maric îl faultează pe Păun în suprafața de pedeapsă, Colțescu indică penalty, care este transformat de Ciprian Deac.
min.38: 20-0! Deac face dubla după ce transformă o lovitură de pedeapsă acordată în uma unui henț involuntar comis de Maric.
min.48: 3-0! Chipciu centrează în fața porții, iar Luka Maric deviază balonul în propria poartă.
min.70: Costache finalizează cu gol o combinație cu Omrani care a prins pe picior greșit defensiva argeșeană.
min.77: 5-0! Deac îi pasează lui Rondon care înscrie cu un șut din interiorul careului.

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
1 martie 2021 20:30 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
CFR 1907 Cluj235
FC Argeș000