Dinamo – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2021-2022

FC Dinamo 1948
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

Trei puncte de aur și două eurogoluri în ”Ștefan cel Mare”!
Dinamo – FC Argeș 0-2(0-1) A marcat: Tănase(min.10, 62)
FC Argeș a obținut a doua victorie din acest sezon și a părăsit momentan zona minată a clasamentului după ce s-a impus cu 2-0, în confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu Dinamo București. Omul meciului a fost Cristian Tănase, mijlocașul argeșean reușind ”dubla” cu două execuții de excepție. 📷: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) / Gheorghe Flușter (Fotosport)
Piteștenii au început tare, iar Ișfan a fost foarte aproape de deschiderea scorului după doar trei minute. Șapte minute mai târziu, Tănase a reușit să înscrie un gol superb, după ce a reluat din demivoleu cu exteriorul, de la de aproximativ 20 de metri. Dinamo a avut prima ocazie mare de gol în minutul 41, dar șutul lui Bordușanu a fost respins de Joao Miguel. Fundașul portughez a fost din nou salvatorul alb-violeților reușind să respingă din apropierea liniei porții șutul lui Moldoveanu care îl driblase Greab. La un sfert de oră după pauză, Cristi Tănase a adus liniștea în tabăra echipei noastre după ce a marcat din nou în poarta lui Eșanu, tot din demivoleu, de data aceasta cu piciorul stâng. Tofan a avut șansa de a majora diferența pe tabelă în două rânduri, însă de fiecare dată șuturile acestuia nu au prins cadrul porții lui Eșanu. Cu victoria din Ștefan cel Mare, FC Argeș au urcat ajuns la 7 puncte și a urcat pe locul 11 al clasamentului.
Caseta tehnică:
Dinamo: Eşanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar(min.39 Bordușanu) – G. Creţu, Răuţă, Bani(min.46 Neicuțescu) – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu.
Rezerve neutilizate: Fara, Ehmann, Tone, Penescu, I. Borcea, Florescu, Măgurean.
Antrenor: Dario Bonetti
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Viana(min.55 Pițian) – Işfan, Palic(min.50 Dumitrașcu), Tănase(min.80 Dumitru) – Said(min.55 Șerban).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Boldor, De Jonghe, Honciu, Teles.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi
Stadion: Dinamo Spectatori: 2.000
Cartonașe galbene: Răuță, Sorescu, Moldoveanu / Tofan, Șerban, Ișfan, Dumitrașcu, Mușat
Arbitri: Florin Andrei, Ciprian Florin Danşa, Ionel Valentin Dumitru
Observatori: Ion Marin, Alexandru Deaconu

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
28 august 2021 18:30 Casa Liga 1 2021-2022 90'

Stadion

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluriPosesie
FC Dinamo 194800040
FC Argeș11260