Farul – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2021-2022

Farul Constanta
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

La doar un punct de play-off
Farul Constanța – FC Argeș 0-1(0-0) A marcat: Latovlevici(min.89)
FC Argeş s-a apropiat la doar un punct de locurile de play-off după ce s-a impus cu 1-0, în confruntarea de luni seară, de la Ovidiu, cu Farul Constanța, una dintre contracandidatele la intrarea în Top 6. Unicul gol al partidei a fost marcat de Iasmin Latovlevici pe finalul meciului. foto: Farul Constanța
Per ansamblu, alb-violeții au făcut un joc foarte bun din punct de vedere tactic, defensiva echipei noastre închizând destul de bine culuarele spre poarta lui Greab. Antrenorul Andrei Prepeliță a mizat pe cartea contraatacului, conștient că este foarte greu să pună o presiune constantă pe o echipă cu o posesie prelungită și cu forță în atac. În primul mitan, piteștenii au pus în pericol poarta lui Aioani prin Raynov și Șerban, însă de fiecare dată portarul gazdelor a fost la post. Replica constănțenilor a fost dată de Ciobanu. Alb-violeții puteau intra la cabine în avantaj, însă Virgil Ghiță s-a interpus pe traiectoria șutului expediat de Said. După pauză, Farul a crescut presiunea pusă pe echipa noastră, însă defensiva piteșteană s-a achitat destul de bine de sarcinile trasate. Artean putea deschide scorul cu un șut violent, însă Greab a scos din vinclu. Portarul nostru s-a remarcat și la șutul lui Adi Petre de lângă Tofan, fundașul nostru reușind să respingă cu capul din fața liniei porții. FC Argeș a dat lovitura cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar dintr-o fază fixă. Iasmin Latovlevici a executat perfect o lovitură liberă de la 20 m, iar Aioani a fost nevoit să scoată mingea din plasă. În urma acestui succes, alb-violeții se mențin pe locul 7, cu 41 de puncte, cu unul mai puțin decât Farul Constanța, ocupanta locului 6 ale ierarhiei. Următorul joc al echipei noastre este programat duminică, 27 februarie, de la ora 13.00, pe propriul teren, cu FC Voluntari, revelația Ligii I, formație care ocupă locul 3 al ierarhiei, cu 46 de puncte, adunate în 27 de etape.
Caseta tehnică:
Farul: Aioani – Dussaut(min.73 Boboc), Larie, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Grameni – Iancu(min.33 Purece – min.69 Moldoveanu), Betancor(min.46 Nedelcu), Omoh(min.46 Petre).
Rezerve neutilizate: Brănescu, Mladen, Rădăslăvescu, Borza.
Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Muşat(min.72 Viana) – Meza Colli, Raynov – Işfan(min.72 Dumitru), Şerban, Tănase(min.54 Latovlevici) – Said.
Rezerve neutilizate: Croitoru, Dumitrașcu, Boldor, Palic, Miguel, Arias.
Antrenor: Andrei Prepeliță.
Cartonașe galbene: Purece, Artean, Larie / Turda, Meza Colli
Arbitru: Feșnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Orbuleț Mircea (București)
Observatori: Vasile Bratu, Ion Ion.

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
21 februarie 2022 17:30 Casa Liga 1 2021-2022 0'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluriPosesie
Farul Constanta00053
FC Argeș01147

FC Argeș

2Andrei Tofan Fundaș
3Iasmin Latovlevici 10 Fundaș 89'
4David Meza Colli Mijlocaș 81'
5Grigore Turda Fundaș 29'
7Diogo Filipe Guerreiro Viana 30 Mijlocaș
8Ionuț Șerban Mijlocaș
9Cristian Dumitru 11 Atacant
10Cristian Tănase 3 Mijlocaș
11Mihai Alexandru Ișfan 9 Mijlocaș
12Alexandru Greab Portar
17Alin Dobrosavlevici Fundaș
30Nicolae Constantin Mușat 7 Fundaș
42Jafar Arias Atacant
71Martin Raynov Mijlocaș

Staff

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds