FC Botoșani – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021
FC Argeș
FC Botoşani
Examinează

Desfășurare

Echipele de start:

FC Botoșani: Hidajet Hankik – Cristopher Braun, Denis Haruț, Andrei Chindriș, Marcel Holzmann – Eduard Florescu, Jonathan Rodriguez(cpt), Hervin Ongenda – Mahmoud AL Mawas, Youssef Toutouh, Andrei Tîrcoveanu.
Rezerve: Eduard Pap, Alin Șeroni, Alexandru Țigănașu, Andrei Patache, David Croitoru, Mihai Roman, Realdo Fili, Victor Fernandez Satue, Enriko Papa. Antrenor: Mihai Ciobanu.

FC Argeș: Alexandru Greab – Andrei Tofan, Luka Maric, Silvain Deslandes, Nicolae Mușat – David Meza Colli, Ionuț Șerban(cpt)- Stephan Drăghici, Alexander Maes, Cristian Cosmin Dumitru – Mediop Ndiaye.
Rezerve: George Micle, Ionuț Năstăsie, Mihai Leca, Grigore Turda, Daniel Șerbănică, Georgian Honciu, Andrei Prepeliță, Cătălin Barbu, Alin Nicușor Popa. Antrenor: Mihăiță Ianovschi.

Arbitru: Mihai Florin Marcu
Asistent 1: Mircea Orbuleț
Asistent 2: Ionel Valentin Dumitru
Arbitru de rezervă: Florin Andrei
Observator joc: Viorel Anghelinei
Observator arbitri: Sorin Boca

# Atacantul Cephas Malele nu poate evolua în această partidă după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19 la sfârșitul anului trecut.
# Indisponibili pentru acest joc mai sunt mijlocașii Antun Palic și Robert Grecu, ambii cu probleme medicale.
# Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, este suspendat pentru acest joc după ce a fost trimis în tribună la partida cu FC Voluntari, din ultima etapă a turului, încheiată la egalitate, 1-1.

FC Botoșani – FC Argeș 0-1(0-0)
⚽️A marcat: Deslandes(min.90+2)
FC Argeș a obținut prima victorie din deplasare din această ediție de campionat după ce s-a impus cu 1-0, joi seară, pe terenul celor de la FC Botoșani. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sylvain Deslandes în cel de-al doilea minut suplimentar de prelungiri.
foto: facebook Fotbal Club Botosani
Din punct de vedere tactic, echipa noastră a făcut un meci foarte bun pe faza defensivă și a încercat să pună probleme și în atac. Cristi Dumitru și apoi Drăghici nu au reușit să marcheze în primul mitan din poziții ideale. Replica moldovenilor a fost dată de Al Mawas care a fost blocat la timp de portarul Greab și Tîrcoveanu, care în ultimul minut al primei reprize, nu a nimerit poarta. În debutul rundei secunde, același Al Mawas a mai irosit o mare oportunitate din câțiva metri, iar câteva minute mai târziu, Ongenda nu a nimerit poarta de la distanță. Moldovenii și-au mai trecut în cont o mare șansă de gol prin Chindriș, care s-a trezit cu mingea la picior în careu, însă a tras peste transversală. Și Mihai Roman a încercat să-l învingă pe gooalkeeperul echipei noastre din foarfecă, însă șutul acestuia a fost respins. FC Argeș a dat lovitura în minutele de prelungiri ale partidei când adversarul părea mulțumit cu o remiză albă. Mușat a bătut în forță o lovitură liberă, portarul Hankic a respins greșit, iar Deslandes a împins mingea în poartă!. În urma acestui succes, echipa noastră rămâne în continuare pe locul 16, ultimul, dar s-a apropiat la doar un singur punct de FC Voluntari, FC Hermannstadt și Poli Iași, ocupantele locurilor 13, 14 și 15, fiecare cu câte 15 puncte, acumulate în 16 etape. Următorul joc oficial al echipei noastre este programat duminică, de la ora 14.30, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaș.

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
14 ianuarie 2021 17:00 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
FC Argeș001
FC Botoşani000