Gaz Metan Mediaș – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021

Gaz Metan Mediaş
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

Gaz Metan Mediaș – FC Argeș 2-0(1-0)
FC Argeș rămâne fără punct câștigat și după etapa a doua din Liga I. Echipa pregătită de Ionuț Badea a fost învinsă vineri seară, cu 2-0, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaș. Cele două goluri ale partidei au fost marcate de Baco(41) și Cardoso(51).  sursa foto: Gsp.ro
Piteștenii au făcut o primă erepriză destul de bună și puteau deschide scorul prin Honciu care a fost deposedat de Larie în ultimul moment. În minutul 28, argeșenii au cerut penalty, la un duel Popa – Honciu, dar arbitrul Antonie a lăsat jocul să continue. Reluarile tv au arătat că mijlocașul alb-violet a fost faultat clar în suprafața de pedeapsă. Mediașul a deschis scurul cu patru minute înainte de pauză în urma unei faze fize. Baco a trimis cu capul în plasă în urma unui corner executat de Ronaldo Deaconu. La puțin timp după revenirea de la cabine, Argeșul a primit și al doilea gol. Dumitru Cardoso a luat o acțiune pe cont propriu, a trecut de cinci adversari și l-a învins pe Croitoru cu o scăriță. Alb-violeții au avut șansa de a reveni în joc, însă Mediop și Leca nu l-au putut învinge din poziții ideale pe Buzbuchi. S-a terminat 2-0 pentru Gaz Metan Mediaș, rezultat în urma căruia FC Argeș a coborât pe locul 15, cu 0 puncte și cu un golaveraj de 2-5.
Caseta tehnică:
Gaz Metan: Buzbuchi – Baco, Larie, R. Popa, Alin Trif – Droppa, R. Deaconu – Sanoh(min.57 R. Romeo), Ciocan(min.80 Nițu), Dogaru (min.1 Chamed) – Cardoso(min.80 Pambou).
Rezerve neutilizate: I. Popa, Velisar, De Moura, Costea, Loembet, Kassai.
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.
FC Argeș: F. Croitoru – Matei, Turda, Leca, Mușat – Meza Colli, Prepeliță(min.69 Șerban) – Gabi Deac(min.69 Alin Popa), Jose Cozma(min.1 Honciu – min.69 Buhăescu), Matiș (min.46 Grecu)– NDiaye.
Rezerve neutilizate: Micle, Tofan, Șerbănică, Năstăsie.
Antrenor: Ionuț Badea.
Stadion: „Gaz Metan”, Mediaș, Sibiu
Arbitru: Andrei Antonie (București); Asistenți: Ciprian Danșa (Satu Mare), Bogdan Gheorghe (București)

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
28 august 2020 20:57 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
Gaz Metan Mediaş112
FC Argeș000