FC Arges – FC Botosani

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021

FC Botoşani
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

 

FC Argeș – FC Botoșani 2-3 (0-1)

Au marcat: Deac 78, Năstăsie 85 / Cîmpanu 9, Chindriş 47, Roman 73

FC Argeș și FC Botoșani au oferit un joc spectaculos, cu 5 goluri, vineri seară în partida de deschidere a noului sezon de Casa Liga 1. foto: Gabriela Neacșu

FC Botoșani s-a impus la Pitești cu 3-2 la capătul unui meci pe care l-a un moment dat părea că-l are la îndemână. Deși a condus cu 3-0, trupa pregătită de Marius Croitoru a tremurat până pe final pentru cele trei puncte puse în joc. Scorul a fost deschis de Cîmpanu, care după o incursiune de excepţie, a finalizat fără emoţii. Oaspeții au controlat jocul, dar nu au mai marcat până la pauză, însă au făcut-o la startul celei de a doua reprize, prin Chindriş, care după ce s-a desprins de lângă Leca, a trimis în poartă, după un corner. Botoșaniul a marcat și golul trei prin Mihai Roman care a trimis în plasă centrarea lui Holzmann. Alb-violeții au redus handicapul la doar un gol, în doar 7 minute, după reușitele lui Deac și Năstăsie, iar suspansul s-a menținut până la final. Tot Năstăsie a avut șansa de a restabili egalitatea în minutele de prelungire ale acestui joc, însă lovitura liberă executată de acesta s-a oprit în zid.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Greab – G. Matei, Leca, Turda, Muşat – Prepeliţă(min.64 Năstăsie), Meza Colli – Mirică(min.2 G. Deac), Popescu(min.46 Honciu), Matiș(min.46 Grecu) – Buhăescu(min.65 Ndiaye Mediop).
Rezerve neutilizate: Şerban, Şerbănică, Tofan, Micle.
Antrenor: Ionuț Badea

FC Botoșani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann – Rodriguez, Florescu (min.66 Babunski) – Ashkovski(min.60 Keyta), Cîmpanu(min.76 Fili), Ofosu(min.66 M. Roman) – Dugandzic(min.76 Cascini).
Rezerve neutilizate: Hankic, Patache, Carlone, Plămadă.
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești)
Arbitru: Horațiu Feșnic; Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cerei.
Observatori: Ioan Onicaș(Zalău), Aurică Beldeanu(Craiova)

https://youtu.be/dRPwJAB-Rzc

Video

https://youtu.be/dRPwJAB-Rzc

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
21 august 2020 20:30 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
FC Botoşani123
FC Argeș022

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds