Adrian Dulcea: FC Argeș este echipa care mi-a rămas în suflet!

A jucat la FC Argeș în cea mai grea perioadă a clubului, atunci când ”Vulturii” au fost retrogradați forțat, apoi au intrat în faliment. Cu toate acestea, a devenit unul dintre idolii tribunei, având chiar și un cântec dedicat lui! Oportunist în fața porții, pasionat de culorile alb-violete, modest, cu un caracter deosebit, este omul care nu s-a dat la o parte atunci când se făceau eforturi deosebite pentru renașterea Argeșului. Este vorba despre Adrian Dulcea, ”Dulcea Bum-Bum” cum era alintat de suporteri.
După ce a gățat ghetele în cui (din când în când le mai dă jos ca să rupă alte porți din ligile inferioare), Dulcea a rămas în fenomenul fotbalistic și s-a apucat de antrenorat. A avut succes peste tot pe unde a activat, dovedind aceeași seriozitate din perioada când îmbrăca tricoul alb-violet, iar în paralel pregătește și grupe de copii.
A fost aproape să joace în campionatul italian, este fan AC Milan și vrea să îmbătrânească pe stadioane. Dacă nu ca antrenor de succes, măcar ca fan al lui Patrick Dulcea! Fiul lui, una dintre speranțele fotbalului românesc, se antrenează la Academia Viitorul Constanța a lui Gică Hagi.
Mai multe despre Adi Dulcea puteți afla din interviul oferit colegilor de la argeș-sport.ro și care poate fi citit AICI