Al doilea eșec

Echipa de fotbal feminin a clubului FC Argeș a înregistrat duminică a doua înfrângere din acest sezon de ligă secundă. Formația pregătită de Gabriel Trandafirescu, Mihai Cârstea și Cristina Sandu a pierdut la o diferență de trei goluri, scor 2-5, confruntarea de pe propriul teren, cu Atletic Olimpia Gherla, din runda cu numărul 4 a acestei competiții.

Cu multe indisponibilități cauzate de problemele medicale, gazdele au jucat de la egal la egal cu ardelencele până în minutul 70. Cu 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, Ramona Roșioru a fost eliminată pentru un henț în careu, iar clujencele au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Pe finalul partidei, Argeșul a rămas în opt jucătoare de câmp, una dintre fetele noastre  ieșind accidentată de pe teren, schimbările fiind epuizate în acel moment. În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 7, cu 3 puncte, adunate din trei partide jucate. Următorul meci al echipei noastre este programat duminică, 15 octombrie, de la ora 11.00, în deplasare, cu ACS Roma Florin Pădurean.

 

Liga 2 Feminin, Seria 2Etapa 4

FC Argeș – ACS Atletic Olimpia Gherla 2-5 (2-2)

Au marcat: Natașa Diaconu(min.20), Amira Borțoi(min.37) / Raluca Borodi(min.6, 15, 83), Alexandra Iusan(min.70 pen.), Ambra Muscă(min.75) 

FC Argeș: Georgiana Timiș – Elisa Pîrvu, Maria Chițu(min.75 Teodora Ungheanu), Cristina Crudu(min.18 Ana Maria Ion – min.75 Andra Cârstea), Roxana Popescu – Flavia Dobre, Ariana Marin(cpt), Ramona Roșioru, Andreea Matei – Amira Borțoi(min.66 Ana Tănasă), Natașa Diaconu

Rezerve neutilizate: Mihaela Din

Antrenori: Gabriel Trandafirescu, Mihai Cârstea, Cristina Sandu

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds