Al treilea amical, a doua victorie

FC Argeș și CS Arsenal Tunari s-au întâlnit vineri, la Pitești, în cel de-al treilea meci de verificare din această perioadă precompetițională.

Piteștenii s-au impus cu 2-0, golurile alb-violeților fiind marcate de Rusu(36) și Haită(80). Jocul a fost la discreția echipei noastre, argeșenii trecându-și în cont alte oportunități de a mai puncta prin Boboc, Angelov și Pîrvu. Antrenorul Alexandru Pelici a împărțit lotul pe care l-a avut la dispoziție în două echipe, în încercarea de a da minute la toți jucătorii. Tehnicianul echipei noastre încearcă să cristalizeze unsprezecele de bază cu care va începe noul sezon competițional și ruleaza toți fotbaliștii pentru a vedea care este potențialul fiecaruia. Oboseala acumulată în cele nouă zile de cantonament și-a spus cuvântul în partida cu ilfovenii, însă principalul alb-violet este convins că randamentul elevilor săi va fi mult mai bun în meciurile care vor urma. Următorul amical al echipei noastre este programat miercuri, 19 iulie, la Curtea de Argeș, adversarul Argeșului fiind Corvinul Hunedoara, nou-promovata în eșalonul secund.

FC Argeș – CS Arsenal Tunari 2-0(1-0)
Au marcat:Rusu(min.36), Haită(min.80)

FC Argeș: Micle(min.46 Straton) – Tofan, (min.61 Rădescu), Turda(min.70 Balaur), Tudose(min.78 Oprescu), Lazăr(min.61 Rizzi) – Boboc, Panait(min.46 Balgiu)– Bertrand, (min.46 Buhaceanu), Rusu(min.61 Zătreanu), Dulcea(min.46 Pîrvu – min.78 Ciuciulete) – Angelov(min.46 Haită)

Antrenor: Alexandru Pelici

CS Arsenal Tunari, I repriză: Isvoranu – Bustea, Stoian, Barfa, Sin – L. Mitrică, Mihăescu, P. Mitrică, Despa – Gheorghe, Lambru

După pauză au mai intrat Moroz, Plumbuitu, Antonio, Florică, Geantă, Tache, Dane, Despa și Stoian
Antrenor: Florin Stângă

Stadion: Nicolae Dobrin

Cum s-au marcat golurile:

min.36: 1-0! Rusu îl învinge pe Isvoranu cu un șut din interiorul careului!
min.80: 2-0! Haită îl surprinde pe portarul ilfovean cu un șut de la aproximativ 22 m, iar balonul intră în plasă!