Alb-violeții, în haine noi!

FC Argeș și producătorul de echipament sportiv Macron au lansat astăzi colecția pentru sezonul 2023-2024. Evenimentul a avut loc la magazinul clubului nostru, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, în prezența a zeci de fani dornici să vadă și să cumpere noile haine ale alb-violeților.

Prezentarea noilor tricouri de joc a fost făcută de tinerii fotbaliștii Yanis Pîrvu, Mario Tudose, Andrei Bucur și Patrick Dulcea. Timp de aproape două ore, jucătorii echipei noastre făcut poze, au dat autografe și au socializat cu fanii prezenți la eveniment. Cei patru alb-violeți au fost asaltați de foarte mulți copii care au dorit să afle cât mai multe lucruri despre ei.

Andrei Bucur: ”Să revenim unde ne este locul”

Andrei Bucur, portar FC Argeș: ”Au fost foarte mulți copii astăzi și ne bucurăm că am fost aleși să reprezentăm clubul la această acțiune. Suporteri au fost alături de noi și sunt convins că vor veni și la stadion. Sperăm ca prin rezultatele noastre să-i atragem în număr cât mai mare. Mai avem încă trei săptămâni până la începerea campionatului și vom da 100% pentru a promova în Liga I. FC Argeș este un brand și trebuie să revină unde îi este locul”.

Yanis Pîrvu: ”Sunt convins că vom promova”

Yanis Pîrvu, mijlocaș FC Argeș: ”A fost foarte frumos astăzi, a venit multă lume să vadă noul echipament și sperăm ca la meciurile de campionat să fim susținuți de cât mai mulți oameni. Muncim în fiecare zi pentru a reveni în Liga I și sunt convins că vom promova”.

Mario Tudose: ”O bucurie să prezentăm noile echipamente”

Mario Tudose, fundaș FC Argeș: ”Pentru noi este o mare bucurie că am fost aleși să prezentăm noile echipamente. Sperăm din tot sufletul să facem un sezon cât mai bun, iar la finalul campionatului să promovăm. Fanii trebuie să aibă încredere în noi și să ne susțină la toate meciurile”.

Patrick Dulcea: ”Așteptăm cât mai mulți suporteri la stadion”

Patrick Dulcea, mijlocaș FC Argeș: ”Este foarte bine că au venit mulți suporteri la prezentarea noilor echipamente. Acest lucru demonstrează că FC Argeș este o echipă iubită în tot județul. Așteptăm cât mai mulți suporteri alături de noi și vom face tot posibilul să nu îi dezamăgim. Sunt convins că vom avea un sezon reușit, iar la final vom promova. Pentru asta am venit aici, acesta este obiectivul tuturor și numai gândul promovării trebuie să-l avem în cap”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds