Al treilea amical, a doua victorie!

FC Argeș- CS Baloteşti 2-1(2-1)
Au marcat: Şerban (min.17), Buhăescu (min.29) / Clătinici (min.2).

FC Argeş a disputat în această după amiază cel de-al treilea meci de verificare din această vară. Echipa noastră a învins cu 2-1 pe CS Baloteşti, colega de serie din eşalonul secund.
Confruntarea de pe terenul central al stadionului Nicolae Dobrin a avut două reprize diametral opuse, prima dominată de alb-violeţi, iar cea de-a doua în care oaspeţii au încercat să mai echilibreze raportul de forţe. Disputa dintre cele două echipe a fost un bun prilej pentru cei doi tehnicieni de a vedea la lucru toţi jucătorii pe care îi au la dispoziţie, atât Emil Săndoi, cât şi Emil Ursu trimiţând în teren două echipe diferite. Ilfovenii au început mai bine partida şi au deschis scorul chiar la prima ocazie de gol pe care au avut-o. După ce a driblat câţiva adversari, Clătinici a deschis scorul cu un şut din interiorul careului. Bucuria oaspeţilor nu a durat decât un sfert de oră pentru că Ionuţ Şerban a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în urma unei acţiuni individuale. Piteştenii au forţat desprinderea pe tabela de marcaj şi au mai punctat încă o dată prin Buhăescu care a pus latul la centrarea de manual a lui Şerbănică. După pauză, Baloteştiul a forţat egalarea iar ocaziile de gol au început să apară la poarta alb-violeţilor. Cel mai aproape de gol a fost Niculae pe finalul partidei, însă Nicuşor Grecu a fost salvat de bara laterală. Pentru echipa noastră partida cu Baloteştiul a fost cel de-al treilea joc de verificare din această vară. Piteştenii au învins în primul amical, cu 4-0, pe ACS Basarabi Curtea de Argeş, iar în cel de-al doilea test, au remizat, 1-1, cu Academica Clinceni. FC Argeş va disputa următorul meci de verificare sâmbătă, 21 iulie, de la ora 11, la Curtea de Argeş, adversar urmând a fi Academia Rapid Bucureşti, nou promovată în Liga a III-a.

Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: Ureche- Tofan, Turda, Vişa, Hreniuc – Costin, Şerban, Şerbănică, Buleică – Buhăescu, Năstăsie. După pauză au mai intrat Nicuşor Grecu, Tavi Popescu, Oancea, Borţosu, Olteanu, Alin Popa, Panait, Tăbăcariu, Cătălin Barbu şi Nilă. Antrenor: Emil Săndoi.
CS Baloteşti, I repriză: Fulga – Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, Filip – Ghiţă, Predescu, Neagu, Vasile – Marin, Clătinici. După pauză au mai intrat Iordan, Catană, Riza, Novacek, Niculae, Gojnea, Mihai, Marciuc, Neamţu şi Paraschiv. Antrenor: Emil Ursu.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.