Al treilea eșec în play-off

CFR Cluj – FC Argeș 2-0(1-0)
Au marcat: Debeljuh(23), Dugandzic(84)
FC Argeș a rămas fără punct câștigat și după etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Echipa pregătită de Andrei Prepeliță a pierdut cu 0-2, confruntarea de luni seară, din deplasare, cu CFR Cluj, campioana României.
După 20 de minute destul de echilibrate, ardelenii au deschis scorul la jumătatea primului mitan prin Debeljuh care a profitat de o greșeală imensă a fundașului Joao Miguel. Până atunci, Said și Tănase amenințaseră destul de timid poarta lui Hindrich. După pauză, ardelenii au încercat să închidă meciul cât mai repede, Dugandzic reușind desprinderea decisivă pe tabelă cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar. În ultimul sfert de oră, alb-violeții au evoluat în inferioritate numerică după ce Andrei Tofan a fost eliminat pentru o intrare dură la Bordeianu. Per ansamblu, echipa noastră a făcut un meci modest contra liderului Ligii I, Honciu având cea mai mai mare oportunitate de a marca pe finalul partidei. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 6 al play-off-ului, cu 24 de puncte. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17.30, pe propriul teren, cu Farul Constanța.
Caseta tehnică:
CFR CLUJ: Hindrich – Susic, Graovac, Burcă, Camora – Al. Păun (Deac 60), Boateng, Bordeianu (Sigurjonsson 79) – Omrani (Yuri 67), Debeljuh (Dugandzic 79), Costache (Petrila 46).
Rezerve neutilizate: Sava – Manea, Chipciu, Neguţ.
Antrenor: Dan Petrescu
FC ARGEŞ: Greab – Dobrosavlevici, Turda, Joao Miguel (Tofan 60), Latovlevici – Palic (Honciu 85), Cr. Tănase (C. Dumitru 61), Raynov, Işfan (Viana 73) – Said, Ganea (Arias 60).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Boldor, Muşat, Fatai.
Antrenor: Andrei Prepeliță
Stadion: ”Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Cartonase galbene: Graovac (26)/ Tofan(76)
Cartonașe roșii: Tofan(77)
Arbitru: Marcel Bîrsan / A1:Raul Adrian Ghinguleac/ A2:Ciprian Danșa
Observator joc: Bogdan Buhuș
Observator arbitri: Aron Huzu

sursa rezumat video: Look Sport