O victorie, o remiză și un eșec la limită

La sfârșitul săptămânii trecute s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Cele trei echipe ale clubului nostru au înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere în duelurile cu LPS Pitești.

Egalați în ultimele minute

FC Argeș a terminat la egalitate, 2-2, confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu LPS Pitești, din Liga Elitelor U16, golurile echipei noastre fiind reușite de Andrei Stoenete și Andrei Badea. Alb-violeții au condus cu 2-0, însă s-au văzut egalați în ultimele minute. Mai mult, FC Argeș a ratat și un penalty prin Darius Grigore. În urma acestei remize, echipa pregătită de Cătălin Oprea ocupă locul 4 al seriei a III-a, cu 30 de puncte, cu patru mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimei trepte a podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 10.00, FC Argeș se va deplasa la CSM Râmnicu Vâlcea.

FC Argeș U16: Bettini – Manea, Predescu, Stoenete, Dimcea – Păduraru, Badea, Mehedințeanu, Militaru – Darius Grigore, Ianis Pârvu. Pe parcurs au mai intrat Motoi, Pasăre, Cristofovici, Păun. Antrenor: Cătălin Oprea.

Și-au consolidat locul 1

FC Argeș U17 a obținut o nouă victorie în Campionatul Național U17. Formația pregătită de Daniel Ghiță s-a impus cu 4-1, în deplasarea de sâmbătă, cu LPS Viitorul Pitești. Reușitele alb-violeților au fost semnate de Gino Oprescu(2), Stoica și Drugan. În urma acestui succes, argeșenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 52 de puncte. În runda următoare, programată duminică, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni acasă, pe ACS Alma Sibiu.

FC Argeș U17: Bettini – Chiru, Stoian, Chiriță, Vlad – Stoica, Dinoci, Drugan, Matei -Tobias, Gino Oprescu. Pe parcurs au mai intrat Dică, Duțu, Manea, Neacșu și Amaradi. Antrenor: Daniel Nicolae Ghiță.

Înfrângere surprinzătoare

FC Argeș U19 a pierdut cu 0-1, în deplasarea de duminică, de la Pitești, cu LPS Viitorul. În urma acestui insucces, echipa pregătită de Robert Enache se menține pe locul 1, cu 47 de puncte, cu 6 mai mult decât LPS Pitești. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 12.00, pe propriul teren, pe CS Comunal Șelimbăr, ocupanta locului 4, cu 32 de puncte.

FC Argeș U19: Grigore – Oprea, I. Oprescu, Ciuciulete, Drăgoescu –  Găleșanu, Sin – Mitoi, Crivăț, Dobra – V.Tudor. Pe parcurs au mai intrat Mălin, Mitrache, Bălașa, Aguță și Rosapinta. Antrenor: Robert Enache.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds