Alb-violeţii au transferat un fotbalist francez. Sylvain Deslandes a semnat cu FC Argeş!

FC Argeş a realizat astăzi primul transfer din această iarnă. Echipa noastră a ajuns la o înţelegere cu francezul Sylvain Boris Nabil Deslandes. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani care evoluează ca fundaş central a semnat cu gruparea din Trivale un contract valabil pe 1 an şi 6 luni.
Semnarea contractului s-a facut la magazinul de prezentare al clubului FC Argeş în prezenţa agentului jucătorului Angela Rullo şi a directorului executiv al clubului nostru, Bogdan Stoica. Deslandes se pregăteşte cu FC Argeş de aproape o săptămână şi jumătate şi a fost folosit timp de o repriză de antrenorul Ionuţ Badea în amicalul de miercuri, cu Unirea Bascov, câştigat de alb-violeţi cu 1-0. Sylvain este primul fotbalist francez din istoria clubului nostru.

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/471151913760265/

# Are meciuri la naţionalele de juniori ale Franţei

Sylvain s-a format la echipe din Franţa ca AM. S. Soliers, USON Mondeville sau Caen, iar la seniori a evoluat pentru Caen II (Franţa), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate trei din Anglia, la ultimele două fiind împrumutat) şi FC Jumilla (Spania). Pentru prima echipă a lui Wolverhampton a apucat să joace până acum în patru meciuri în liga a doua din Anglia, iar ultima dată a activat la echipa de liga a treia din Spania FC Jumilla. Pentru aceasta a avut 12 apariţii în sezonul trecut. Deslandes este un fost internaţional al Franţei, ţară pentru care a avut meciuri jucate la naţionalele U16, U17, U18, U19 şi U20.

#,,Sunt pregătit să dau totul pentru acest club”

Noua achizitie a echipei noastre are ambiţii mari: ,,Am ales acest club şi este o mare provocare pentru mine. Sunt foarte bucuros că sunt aici. Cred că putem face lucruri bune şi vom reuşi promovarea în acest sezon. Sunt pregătit să dau totul pentru acest club. Îmi place oraşul, cu toate că nu am reuşit să-l văd pe tot până în acest moment”.

#,,O mare provocare pentru el”
Angela Rullo, agentul lui Sylvain Deslandes, are mare încredere în fotbalistul pe care îl impresariază: ”Nu a fost deloc uşor să ajungă la FC Argeş. Au fost negocieri lungi, dar până la urmă am încheiat cu succes. Vreau să mulţumesc tuturor de aici, preşedintelui, antrenorului, care cred în Sylvain. Este un mare talent şi sunt sigură că va avea un sezon bun şi va ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul. Liga a doua din România este foarte bună, competitivă şi pot spune că este o mare provocare pentru el. Sunt foarte bucuroasă că a ales acest club. Sunt mulţumită de cum am fost trataţi. Sunt foarte bine organizaţi şi punctuali”.

Clubul FC Argeş îi urează lui Sylvain Deslandes tradiţionalul „Bun venit” şi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds