Alb-violeții, cu gândul doar la revenirea în Superligă

După o vacanță de trei săptămâni, FC Argeș a început astăzi pregătirea pentru noul sezon competițional.

Antrenorul Alexandru Pelici a avut la primul antrenament 19 jucători, fotbaliști care au făcut parte din lot și anul trecut, jucători care în precedenta ediție de campionat au fost împrumutați la alte echipe, dar și juniorii U17 și U18 ai clubului nostru.

Printre cei prezenți la reunirea lotului s-au numărat și cinci dintre cele șase achiziții perfectate de clubul nostru: Ionuț Rădescu, Andrei Panait, Florian Haită, Cristi Balgiu și Valentin Buhăcianu. La Pitești au revenit Andrei Bucur, Răzvan Covaci, Vlad Domșa, Jose Andre Cozma și Vlad Frumuzache, fotbaliști care în sezonul trecut au fost împrumutați la echipe de liga a treia.

De la prima ședință de pregătire au lipsit motivat George Micle, Facundo Rizzi și Adrian Scarlatache, aceștia urmând să se alăture lotului în următoarele zile. Alexandru Pelici vrea să pună mare accent și pe tinerii din propria pepinieră, la reunirea lotului fiind chemați Radu Ciuciulete, Marco Dică, Alexandru Dinoci, Gino Oprescu și Andrei Stoica, juniori care în sezonul precedent au evoluat pentru FC Argeș în Liga Elitelor U17 și Liga de Tineret. Clubul nostru se mai află în negocieri și cu alți jucători, aceștia urmând a fi anunțați doar după perfectarea actelor.

Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort, urmând ca de marți ședințele de pregătire să se intensifice. Tehnicianul echipei noastre vrea să definitiveze lotul până la plecarea în cantonamentul de la Curtea de Argeș. Pelici își dorește ca la startul noului sezon să aibă la dispoziție o echipă puternică cu care să atace promovarea în Superligă.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Cătălin Straton, Andrei Bucur (revenit de la Unirea Ungheni)
Jucători de câmp: Andrei Tofan, Grigore Turda, Claudiu Moisie, Yanis Pîrvu, Ionuț Rădescu ( mijlocaș – ex. CS Mioveni), Andrei Panait (mijlocaș – ex. CS Mioveni), Valentin Buhăcianu (atacant – ex. FC Hermannstadt), Florian Haită (mijlocaș – ex. Farul Constanța), Cristi Balgiu (mijlocaș – ex.CSA Steaua), Răzvan Covaci (revenit de la Jiul Petroșani), Vlad Domșa (revenit de la CSM Unirea Alba Iulia), Jose Andre Cozma (revenit de la CSM Bacău), Radu Ciuciulete, Marco Dică, Alexandru Dinoci, Gino Oprescu, Andrei Stoica

Învoiți: George Micle, Facundo Rizzi, Adrian Scarlatache (fundaș – ex. CS Mioveni), Vlad Frumuzache (revenit de la CSM Cetate Deva)

Programul echipei FC Argeș:
26 iunie – 5 iulie – pregătire Pitești
29 iunie – vizita medicală
6-14 iulie – cantonament Curtea de Argeș

Programul meciurilor de pregătire:
12 iulie – Progresul Spartac București (L3) – Curtea de Argeș
14 iulie – CS Tunari (L2) – Curtea de Argeș
19 iulie – Corvinul Hunedoara (L2) – Curtea de Argeș
22 iulie – CSM Slatina (L2) – Slatina
26 iulie – CS Mioveni (L2) – Mioveni
29 iulie – Unirea Bascov (L3) – locație nestabilită

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds