FC Argeș începe pregătirea pentru noul sezon

După o vacanță de trei săptămâni, fotbaliștii de la FC Argeș vor începe pregătirea pentru noul sezon competițional. Reunirea lotului este programată luni, 26 iunie, la ora 17.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Antrenorul Alexandru Pelici a stabilit programul din această vară. Acesta cuprinde un cantonament de pregătire centralizată, dar și șase meciuri de verificare. Timp de zece zile, alb-violeții se vor pregăti la Pitești, urmând ca în perioada 6-14 iulie să efectueze un cantonament la Curtea de Argeș.

Oficialii grupării din Trivale au creionat în mare parte și amicalele pe care ”vulturii violeți” le vor disputa în această perioadă precompetițională. FC Argeș va întâlni numai echipe de liga a treia și a doua. Programul mai poate suferi modificări, nefiind exclus să mai fie perfectate și alte meciuri de verificare. Startul noului sezon competițional este programat pe 5 august.

Șase transferuri perfectate

FC Argeș a început în forță campania de achiziții. După numirea lui Alexandru Pelici, clubul nostru a perfectat șase transferuri: atacantul Valentin Buhăcianu(29 ani – ex.FC Hermannstadt), fundașul Adrian Scarlatache(36 ani – ex.CS Mioveni) și mijlocașii Florian Haită(22 ani – ex.Universitatea Cluj), Cristian Balgiu(28 ani – ex.CSA Steaua), Ionuț Rădescu(28 ani – ex.CS Mioveni), Andrei Panait(34 ani – ex.CS Mioveni). Până la plecarea în cantonamentul de la Curtea de Argeș, antrenorul Alexandru Pelici dorește să definitiveze lotul cu care va ataca promovarea în Liga I.

Programul echipei FC Argeș:

Reunirea lotului – luni, 26 iunie, ora 17.00, stadionul Nicolae Dobrin

26 iunie – 5 iulie – pregătire Pitești

29 iunie – vizita medicală

6-14 iulie – cantonament Curtea de Argeș

 

Programul meciurilor de pregătire:

12 iulie – Progresul Spartac București(L3) – Curtea de Argeș

14 iulie – CS Tunari(L2) – Curtea de Argeș

19 iulie – Corvinul Hunedoara (L2) – Curtea de Argeș

22 iulie – CSM Slatina(L2) – Slatina

26 iulie – CS Mioveni(L2) – Mioveni

29 iulie – Unirea Bascov (L3) – locație nestabilită