Alb-violeţii vor să învingă liderul!

# FC Argeş – AFC Hermannstadt, sâmbătă, ora 16

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc pentru cel mai greu meci din acest tur de campionat. Echipa pregătită de Iordan Eftimie şi Iulian Crivac va întâlni sâmbătă, de la ora 16, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe AFC Hermannstadt, liderul campionatului. Confruntarea dintre alb-violeţi şi ardeleni se anunţă una foarte grea pentru echipa noastră care are nevoie de un rezultat bun pentru a mai urca în clasament.
Băieţii noştri nu au moralul prea bun după ultimele rezultate înregistrate în campionat şi după eliminarea din Cupa României în dauna celor de la Politehnica Iaşi, formaţie care evoluează în Liga I. De partea cealaltă, sibienii merg ceas atât în campionat cât şi în competiţia KO. Trupa antrenată de Alexandru Pelici este surpriza plăcută a Cupei, reuşind să elimine pe FC Voluntari, deţinătoarea trofeului. În campionat, Hermannstadt nu a pierdut decât un meci până acum şi are un bilanţ de 10 victorii, 2 egaluri şi 1 înfrângere. Cu acest parcurs aproape de perfecţiune, sibienii ocupă locul 1 cu 32 de puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 9 al ierarhiei, cu 18 puncte acumulate în 13 etape. Piteştenii au 4 victorii, 6 egaluri şi 3 eşecuri şi păstrează doar un avans de doar 4 puncte faţă de UTA, prima echipă aflată sub linia retrogradării. Alb-violeţii nu au voie să mai facă paşi greşiţi pe propriul teren după ce în ultimele jocuri de acasă, cu Chindia şi Academica Clinceni, au obţinut doar remize.

#”Avem resurse să câştigăm”
Iordan Eftimie, antrenorul echipei noastre nu concepe decât victoria: „Un meci destul de greu şi sper ca până la ora partidei să încercăm să ne refacem fizic. Alte metode nu avem decât prin odihnă, un bazin, un masaj…. Mă bucur că după meciul de Cupă cu Poli Iaşi, nici un jucător nu a ieşit accidentat de pe teren. Sper să-i am pe toţi apţi la meciul cu Sibiul. Încercăm să câştigăm meciul de sâmbătă. Avem resurse să putem câştiga această partidă. Au avut şi ei un joc greu cu Voluntariul. Sibiul are un lot mai echilibrat decât noi. Şi numeric şi valoric. Acest meci este şi o întâlnire cu un bun prieten, Alexandru Pelici. Contează mai puţin acest lucru. Îmi doresc ca cel mai bun să câştige”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.