Alexandru Greab, João Miguel și Iasmin Latovlevici, în echipa etapei a 17-a din Casa Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 17-a din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsesc și trei fotbaliști de la FC Argeş. Este vorba de Alexandru Greab, Joao Miguel și Iasmin Latovlevici. Cei trei au avut o evoluțíe foarte bună în confruntarea de sâmbătă seară, de la Arad, cu UTA, câștigată de alb-violeți cu 1-0.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 17-a :

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 29 de ani) – A avut șapte şuturi respinse, intervenţiile sale contribuind decisiv la victoria reuşită de piteşteni la Arad.

FUNDAŞI

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 28 de ani) – A oferit pasa de gol în urma căreia giuleştenii au egalat.

Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) – A făcut un nou meci foarte bun. Prinde pentru a doua oară „Echipa etapei”.

João Miguel (FC Argeş / 28 de ani – FOTO) – A înscris primul său gol în Liga 1. Graţie reuşitei sale, piteştenii au izbutit o victorie mare pe terenul unei contracandidate în lupta pentru locurile care duc în play-off.

Iasmin Latovlevici (FC Argeş / 35 de ani) – Experimentatul fundaş stânga trece printr-o perioadă formidabilă. A ajuns la patru pase decisive, fiind printre cei mai buni din Liga 1 la acest capitol.

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) – A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A înscris pentru a doua oară în acest sezon.

Adrian Șut (FCSB / 22 de ani) – Tânărul mijlocaş al celor de la FCSB a înscris pentru întâia oară în tricoul roş-albaştrilor. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unui meci.

Vadim Raţă (FC Voluntari / 28 de ani) – Continuă forma fantastică din acest sezon. A ajuns la șase goluri şi două pase decisive în 17 meciuri.

ATACANŢI

Andrei Cordea (FCSB / 22 de ani) – A înscris golul victoriei roş-albaştrilor în derby-ul etapei. A fost a treia sa reuşită în acest campionat.

Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 27 de ani) – A înscris un gol frumos. A fost a 13-a reuşită din contul acestuia în 150 de meciuri strânse în Liga 1.

Valentin Costache (CFR Cluj / 23 de ani) – A profitat de şansa primită din parta antrenorului şi a fost cel mai bun jucător de pe teren, contribuind la victoria clujenilor cu un gol şi o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (FCSB / 46 de ani)- Cu el pe bancă, bucureştenii au câştigat al doilea meci la rând, ambele adversare fiind echipe din partea superioară a clasamentului.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds