Juniorii alb-violeți, în grafic la jumătatea sezonului

Week-end-ul trecut s-a disputat a șaptea rundă din Liga Elitelor Under 15, a patra etapă din play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, dar și a patra rundă din play-off-ul Campionatelor Naționale Under 17 și 19.

În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii clubului nostru au înregistrat trei victorii și o înfrângere. Această rundă a fost ultima din acest an, întrecerile rezervate juniorilor urmând să se reia în primăvara anului viitor.

Lideri la U15

În Liga Elitelor Under 15, FC Argeş a învins cu 3-0, pe propriul teren, pe CSS Târgoviște. Golurile echipei pregătite de Paul Ciobanu au fost marcate de Darius Grigore, Yanis Pîrvu și Mihnea Ionică. În urma acestui succes, alb-violeții ocupă locul 1 în clasamentul seriei a 7-a, cu cele 18 puncte, acumulate în 7 partide. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată în luna martie a anului viitor, piteștenii vor întâlni în deplasare, pe Chindia Târgoviște.

Eșec categoric cu oltenii

În a patra etapă din play-off-ul Ligii Elitelor U16, FC Argeș a pierdut cu 0-3, confruntarea din deplasare, cu Universitatea Craiova, liderul seriei. În urma acestui rezultat, alb-violeții ocupă locul 4, cu 26 de puncte, cu trei mai puțin decât CSM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 3. În următoarea rundă a seriei a treia, programată pe 19 martie 2022, de la ora 10.00, alb-violeții vor întâlni pe propriul teren, pe FCSB, ocupanta locului 2.

Mioveniul nu le-a pus probleme

În cea de-a patra etapă a play-off-ului Campionatului Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 2-1, în confruntarea de pe propriul teren, cu CS Mioveni. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Stoian și Drugan. Cu cele trei puncte câștigate, piteștenii se mențin pe primul loc al seriei a cincea, cu 43 de puncte, cu șase mai mult decât LPS Pitești, ocupanta locului 2. Tot în a patra rundă, dar a play-off-ului Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 4-0, în disputa de acasă, cu CS Mioveni. Reușitele formației antrenate de Robert Enache au fost semnate de Eduard Aguță, Vlad Tudor și Robert Mitrache(2). În etapa următoare a celor două competiții, programată pe 19 martie 2022, de la orele 12.00 și 14.00, piteștenii se vor deplasa la Sibiu pentru duelurile cu AFC Inter Stars și AS FC Interstar.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds