Alexandru Greab, Nicolae Muşat și antrenorul Andrei Prepeliță, în echipa etapei a 27-a din Casa Liga!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi echipa ideală a etapei cu numărul 27 din Casa Liga 1. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc și doi fotbaliști de la FC Argeş, dar și antrenorul echipei noastre. Este vorba de portarul Alexandru Greab, fundaşul Nicolae Muşat și antrenorul Andrei Prepeliță.

Echipa etapei a 27-a din Casa Liga 1:

PORTAR

Alexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani) – A avut șase intervenţii decisive, prin care a contribuit din plin la succesul reuşit de piteşteni pe terenul dinamoviştilor.

FUNDAŞI

Momcilo Raspopovic (Astra / 26 de ani) – A înscris primul gol în Liga 1, reuşita sa apropiind-o pe Astra şi mai mult de locurile care duc în faza superioară a competiţiei.

Gabriel Tamaş (FC Voluntari / 37 de ani – FOTO) – Rămâne acelaşi fundaş de clasă! A dat o pasă de gol de mare calitate, din marginea careului propriu.

Rachid Bouhenna (Sepsi OSK / 29 de ani) – Din postura de căpitan, acesta şi-a condus echipa spre primul succes reuşit de Sepsi pe terenul grupării din Botoşani, prin care covăsnenii au făcut un pas imens spre calificarea în play-off.

Nicolae Muşat (FC Argeş / 34 de ani) – Experimentatul fundaş de bandă al piteştenilor a făcut un joc defensiv foarte bun. Este om de bază în sistemul gândit de cuplul Prepeliţă-Ianovschi.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – Un nou meci foarte bun făcut de decarul clujenilor, care a înscris de două ori şi a ajuns la 10 goluri în ediţia curentă.

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) – Rămâne acelaşi jucător dispus să consume multă energie pe durata unei partide, dar şi un specialist privind penalty-urile transformate, capitol unde a ajuns la 32 de reuşite de la punctul cu var.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) – A înscris din nou în poarta medieşenilor. A ajuns la nouă goluri în ediţia curentă şi 28 în 135 de meciuri disputate în Liga 1.

ATACANŢI

Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) – Continuă sezonul foarte bun. A înscris pentru a cincea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont 10 pase decisive şi un penalty scos.

Abdel Omrani (CFR Cluj / 27 de ani) – Vârful ardelenilor a trecut peste perioada dificilă şi a făcut un meci perfect. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) – Este jucătorul începutului de an pentru craioveni, asta datorită celor patru goluri şi două pase decisive reuşite în 2021.

ANTRENORUL ETAPEI

Andrei Prepeliţă (FC Argeş / 35 de ani) – Argeşul a renăscut şi s-a apropiat la doar un punct de play-off. Revenirea piteştenilor, sub bagheta lui Prepeliţă, ne aminteşte de marele Florin Halagian, care în sezonul 1995-1996 a luat-o pe FC Naţional de pe ultimul loc şi a terminat campionatul în postura de vicecampioană.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds