Se vând bilete virtuale pentru meciul cu Academica Clinceni

Clubul FC Argeș anunță punerea în vânzare a biletelor virtuale pentru meciul cu Academica Clinceni, din etapa 28 a Casa Liga 1, partidă programată sâmbătă, 20 martie, de la ora 19.15, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Suporterii au ocazia să îşi arate din nou ataşamentul faţă de echipa fanion a judeţului care are mari şanse de a intra în play-off după victoria de luni seară, din deplasarea de la Dinamo. Băieţii noştri au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul „Vulturilor Violeţi” care până acum ne-au susţinut necondiţionat. Haideţi să arătăm întregii ţări cât de iubită este FC Argeş şi să demonstrăm că fanii noştri nu sunt cu nimic mai prejos decât cei ai lui Dinamo!. Numărul de bilete virtuale cumpărate de un suporter este nelimitat, prețul unui bilet fiind de 5 lei (Sector Peluze), 10 lei(Tribuna 2) și 15 lei (Tribuna 1). Bilelete se pot achita doar cu cardul bancar!.

Puteţi câştiga un tricou de joc cu autografele fotbaliştilor!

Pentru meciul cu Academica Clinceni, clubul nostru le-a pregătit fanilor mai multe surprize.

În urma unei tombole la care vor participa doar cei care au cumpărat bilete de minimum 30 lei, FC Argeş va acorda un tricou de joc cu autografele fotbaliştilor.

Toți cei care au achiziționat bilete în valoare de minimum 50 de lei, pot trimite fotografia cumpărătorului, iar la partida de sâmbătă seară, pozele trimise vor fi expuse în tribună.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa suporteri@argesfc.ro.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro


Cumpără bilete virtuale la meciul FC Argeș – Academica Clinceni