Andrei Prepeliță: ”N-avem constanță în rezultate”  

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, s-a declarat dezamăgit de jocul elevilor săi din partida de duminică seară, cu FC U Craiova, pierdută de FC Argeș, scor 0-1. Tehnicianul grupării din Trivale spune că va lua măsuri cu jucătorii care nu s-au ridicat la așteptările sale.

Prepeliță continuă să spere la calificarea în play-off-ul Ligii 1, în condițiile în care FC Argeș este la patru puncte de locul șase: Cred că a fost un meci echilibrat, nu foarte spectaculos, fără ocazii de ambele părți. Sunt dezamăgit, am jucat fără personalitate, mă așteptam la altceva din partea băieților. Când trebuie să facem pasul și să ajungem la play-off, parcă se întâmplă ceva. Mentalitatea, din păcate, nu ne permitem să facem acest pas. Câștigăm un meci, două, n-avem constanță. Așa nu poți să ajungi acolo! Desigur că ne dorim în continuare, analizăm ce n-a fost bine astăzi și sper să arătăm mai bine în meciurile următoare”.

#”E greu să dai gol dacă nu tragi la poartă”

Tehnicianul nu își explică jocul foarte slab al echipei sale: ”Toți atacanții pe care i-am avut la dispoziție au jucat doar cu spatele la poartă, fără șut la poartă. E greu să dai gol dacă nu tragi la poartă. Sincer, n-am înțeles multe lucruri în acest meci. Trebuia să aducem mingea în preajma careului advers, spre final, țipam la jucători. Discutăm mereu cu jucătorii, dar undeva e o problemă. Vedem ce putem să facem ca să avem această constanță în rezultate și să ajungem acolo unde ne dorim. Probabil că vor fi unii jucători pedepsiți, nu s-au ridicat la așteptările mele”, a spus Andrei Prepeliță la flash-interviul de după meci.

Comments (1)

  1. Andrei Prepeliţă, după FCU Craiova-FC Argeş 1-0: „Nu dai la poartă, nu dai gol”

    […] Probabil că vor fi unii jucători pedepsiți”, a declarat tehnicianul piteştean, pentru site-ul oficial al […]

Comments are closed.