Andrei Prepeliță: ”Ne bazăm pe forța echipei!”

Oficialii grupării din Trivale sunt convinși că pot obține un rezultat bun în meciul de luni seară, din Gruia, cu CFR Cluj. Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, le cere elevilor săi să joacă fără teamă contra ardelenilor pentru că nu au nimic de pierdut.
Tehnicianul echipei noastre are mare încredere în capacitatea și forța echipei sale: ”Ne așteaptă un meci greu la Cluj. Jucăm cu echipa campioană a ultimilor trei ani, o formație cu jucători cu experiență. Mergem să obținem ceva din meciul de luni, de la Cluj. Și noi ne aflăm într-o perioadă bună și vrem să continuăm pe aceeași linie. Nu avem nimic de pierdut. Ne dorim să câștigăm punct sau puncte. Echipa este bine din toate punctele de vedere. Am avut o săptămână la dispoziție pentru acest meci, un ciclu săptămânal normal. Am făcut antrenamente bune. Și jucătorii care au evoluat mai puțin au avut parte de un amical în care au bifat 90 de minute. Sper să fie bine și la ora partidei. Ne dorim să jucăm fiecare meci la victorie. Asta vrem, de aici plecăm, însă vom vedea ce vom putea obține la Cluj. Când am simțit că suntem în dificultate și că nu putem câștiga, am securizat meciul și am luat ceva din partida respectivă. Orice punct este bun. Mai sunt multe partide până la final. Important este să ne atingem obiectivul pentru că am plecat de pe ultimul loc și nu ne-a fost ușor”.
”Suntem puternici ca grup”
Prepeliță speră ca absența lui Cephas Malele să nu influențeze prea mult randamentul echipei: ”Malele este omul nostru care a marcat cele mai multe goluri, un atacant bun, dar ne bazăm pe forța echipei. Asta s-a văzut și în etapele acestea în care nu am pierdut. Asta încercăm să facem, o echipă puternică ca grup și nu individual. Sper că vom acoperi cât mai bine lipsa lui”.
Nou-veniții încep să se integreze
Tehnicianul echipei noastre spune că procesul de integrare al jucătorilor nou-veniți decurge conform planului: ”Pot spune că s-au integrat bine. Mulți dintre ei au venit cu probleme de ordin fizic, dar ușor, ușor, i-am pus pe picioare. Nu i-am introdus direct în meciuri, ci treptat. Au jucat 90 de minute în amicalul cu Craiova și ușor, ușor, vor intra în echipă și ei”.