Andrei Tofan și Cristi Tănase, în echipa etapei a 7-a din Casa Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a șaptea din Casa Liga 1. Printre cei unsprezece jucători nominalizați de LPF se regăsc și doi fotbaliști de la FC Argeş. Este vorba de fundaşul Costinel Andrei Tofan și mijlocașul Cristi Tănase. Cei doi au avut o evoluţie foarte bună în partida de sâmbătă seară, din deplasare, cu Dinamo, câștigată de alb-violeți cu 2-0.

Echipa ideală a etapei a 7-a:


PORTAR
Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) – Intervenţiile sale au asigurat un punct moldovenilor. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

FUNDAŞI


Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) – Este un jucător care consumă multă energie în timpul unui meci. Acoperă excelent ambele faze.

Andrei Chindriş (FC Botoşani / 22 de ani) –  A înscris un gol şi a avut o prestaţie sigură pe toată durata partidei cu Sepsi OSK.

Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani) – Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Este un pilon important în defensiva ilfovenilor.

Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Căpitanul clujenilor şi-a condus echipa spre cel mai clar succes din acest sezon.

MIJLOCAŞI


Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – Rămâne şi în acest sezon jucătorul care trage echipa după el în momentele importante, aşa cum a făcut-o şi în duelul cu FCSB.

Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) – A făcut un meci foarte bun. A înscris un gol şi a oferit multe pase utile.

Cristi Tănase (FC Argeş / 34 de ani) – A înscris de două ori, ambele reuşite fiind din afara careului mare.

ATACANŢI


David Miculescu (UTA / 20 de ani) – Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 26 de ani) – Puternicul atacant al Universităţii a regăsit bucuria golului, reuşita sa venind după o perioadă îndelungată, în care s-a confruntat cu probleme medicale.

Denis Alibec (CFR Cluj / 30 de ani) – Aflat la meciul 200 în Liga 1, a înscris pentru a 70-a oară în principala competiţie internă din România şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Laurenţiu Reghecampf (Universitatea  Craiova / 45 de ani) – A fost inspirat la schimbari, jucătorii introduşi pe teren făcând diferenţa în repriza secundă, când Universitatea a întors rezultatul şi a câştigat derby-ul cu Rapid.