FC Argeș U12 a câștigat Prosport Summer Cup

FDe vineri și până duminică, la Vâlcea, s-a desfășurat Prosport Summer Cup, competiție rezervată copiilor de 12 ani. La această întrecere găzduită de baza sportivă Oltchim au participat cele mai bune cluburi din Oltenia, dar și echipe din zona Munteniei.

FC Argeș a fost reprezentată la acest turneu de grupa 2009, pregătită de antrenorul Adrian Mălușanu. Cele 8 echipe participante au fost împărțite în două grupe. Din grupa A au făcut parte Academia Raț – Slatina, AS Curtea de Argeș, Școala de Fotbal Gică Popescu și Prosport Vâlcea, în timp ce grupa B a fost compusă din SCM Râmnicu Vâlcea, Oltenia Junior Craiova, Isport Vâlcea și FC Argeș. În grupă, piteștenii au învins cu 5-2 pe Isport Vâlcea, au trecut cu 5-0 de SCM Vâlcea și au încheiat la egalitate, 0-0, cu Oltenia Junior Craiova. În semifinale, FC Argeș s-a impus la penaltyuri, cu 3-2, în fața celor de la Prosport Vâlcea, după ce la finalul timpului regulamentar a fost egalitate, 0-0. În ultimul act al întrecerii, alb-violeții au învins cu 2-0 Școala de Fotbal Gică Popescu și au câștigat astfel trofeul pus în joc. Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat piteșteanul Marco Mituică.

#”Vreau să îmbunătățesc calitățile fiecărui jucător!”
 
Adrian Mălușanu, antrenorul FC Argeș Under 12, s-a declarat mulțumit de randamentul elevilor săi: ”Turneul a fost foarte bun pentru că au participat multe echipe valoroase. Condițiile de joc au fost excelente. Toate meciurile le-am jucat numai pe terenuri de iarbă. Am primit doar două goluri tot turneul și sunt foarte mulțumit de acest lucru. Am avut și multe ratări. Trebuie să lucrăm mai mult pe faza ofensivă pentru a corecta aceste aspecte. Obiectivul meu este să formez cât mai mulți jucători pentru echipa mare a clubului FC Argeș. Mă interesează foarte mult să îmbunătățesc calitățile fiecărui copil. Cu muncă, răbdare și perseverență, sunt sigur că se pot face lucruri frumoase cu acești copii. Primul meci oficial al grupei 2009 va avea loc în perioada 18 – 19 septembrie, data de începere a Campionatului Județean”.
 
FC Argeș Under 12: Ionescu Filip Zeon, Cristescu Gabriel, Varbu Ovidiu, Vătafu David, Voiculescu Ștefan, Mituică Marco, Dina Marian Eduard, Florea Andrei Cristian, Turcu Mario, Nica Gabriel, Lungan Sebastian, Popescu Ionuț, Pițigoi Denis, Hera Bogdan, Dinu Andrei, Grosu Alexandru, Tudoran Eduard, Boțârcă Denis. Antrenor: Mălușanu Adrian.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds