Antun Palic, Luka Maric și Ionuț Șerban se vor întâlni cu fanii la Fan Shop FC Argeș

Conducerea clubului FC Argeș anunță continuarea întâlnirilor dintre suporteri și fotbaliștii alb-violeți. Astfel, din dorința de a atenua din distanțarea impusă de restricțiile Covid-19, care îi țin pe fani departe de stadion, clubul nostru organizează periodic sesiuni de autografe în incinta Fan Shop FC Argeș, situat la Casa Cărții.
După ce Alex Greab și Cephas Malele au deschis seria evenimentelor, mâine, 9 februarie, în intervalul orar 13.30 -14.00 este rândul fotbaliştilor croaţi Antun Palic şi Luka Maric să se întâlnescă cu fanii. Lor li se vor alătura căpitanul echipei Ionuț Șerban și antrenorul Andrei Prepeliță.
Antun Palic are 32 de ani, măsoară 1.78 cm, cântăreşte 73 kg şi este mijlocaş ofensiv. Fundașul central Luka Maric are 33 de ani, măsoară 1.82 cm, cântăreşte 78 kg și a marcat primul gol pentru FC Argeș în partida cu Astra Giurgiu de sâmbăta trecută.
Căpitanul echipei Ionuț Șerban are peste 100 de meciuri în tricoul alb-violet și la ultima partidă a înscris un superb gol în poarta celor de la Astra Giurgiu. Președintele clubului, Mihai Foamete, dă asigurări că întâlnirea cu suporterii se va desfășura după toate condițiile impuse de situația sanitară. Pentru a se respecta distanțarea, fanii vor intra pe rând în magazin și obligatoriu purtând mască.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds