Astra Giurgiu – FC Argeș 0-2(0-0) Au marcat: Șerban(min.60), Maric(min.83) 

FC Argeș a obținut o victorie foarte importantă pentru economia clasamentului și a reușit să iasă din zona minată a ierarhiei după ce s-a impus cu 2-0 în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, de la Giurgiu, cu Astra, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării.                                 foto: Sport Pictures

Alb-violeții au făcut un meci perfect din punct de vedere tactic, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Apărarea ermetică a piteștenilor a închis foarte bine spațiile spre poarta lui Alexandru Greab care și de această dată a fost imperial, iar contraatacurile tăioase ale vulturilor au surprins defensiva visătoare a astralilor. Cu Grigore Turda în rol de turn de control și Luka Maric în cel de ”Ministru al Apărării”, FC Argeș nu le-a dat nici o șansă atacanților giurgiuveni care s-au lovit ca de un zid. După o primă repriză albă, în care doar Malele a amenințat poarta lui Popa, la un sfert de oră după revenirea de la cabine, Ionuț Șerban, căpitanul echipei noastre, a deschis scorul cu un șut plasat din marginea careului. Replica gazdelor a venit prin Montini care a trimis însă cu capul peste poartă din poziție ideală. Piteștenii și-au dublat avantajul pe tabela de marcaj prin Luka Maric care a profitat de o greșeală în defensiva giurgiuvenilor și a stabilit scorul final. În minutul 85, Astra a avut un gol anulat, după semnalizarea unei poziții de ofsaid la Boe-Kane, iar în ultimul minut de joc, Constantin Budescu a văzut direct cartonașul roșu după ce l-a înjurat pe centralul Andrei Antonie. Pentru FC Argeș a fost al optulea meci consecutiv fără înfrângere și al șaselea rezultat pozitiv din acest retur. În urma acestui succes, FC Argeș a făcut rocadă în clasament cu Astra, echipa noastră ocupând acum locul 12, cu 23 de puncte, adunate în 21 de meciuri jucate, în timp ce giurgiuvenii se situează pe 13, cu un punct mai puțin, dar cu 22 de partide bifate. Următorul meci oficial al piteștenilor este programat vineri, de la ora 20, pe propriul teren, cu Viitorul Constanța.

Caseta tehnică:

Astra Giurgiu: M. Popa – Canadija, Graovac, Jovanovic, Bruno – Boe-Kane, Crepulja (Balaure ’85), Wuthrich (Stahl ’59) – Merloi (Krpic ’46), Budescu, V. Gheorghe (Montini ’70). Antrenor. Eugen Neagoe.

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Turda (Leca ’89), Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Barbu (Maes ’70), Palic, Dumitru (Grecu ’90+1) – Malele. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.

Cartonașe galbene: Boe Kane, Valentin Gheorghe / Tofan.

Cartonașe roșii: Budescu(min.90)

Arbitri: Andrei Antonie, Andrei Constantinescu, Vlad Ionuț Bârleanu

Arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete

Observator joc: Constantin Stătescu

Observator arbitri: Cristian Nica

Rezumat video:

Declarații Andrei Prepeliță – Antrenor FC Argeș:

Declarații Eugen Neagoe – Antrenor Astra Giurgiu:

Recent Videos

Victorie mare în deplasare

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds