Barbu: „Să dăm totul pe teren pentru a câştiga”

Jucătorii echipei noastre sunt optimişti înaintea confruntării de astăzi, de la ora 18, din deplasarea de la Ripensia Timişoara. Mijlocaşii Dorinel Oancea şi Cătălin Barbu nu concep decât victoria în deplasarea de pe Bega. Atât Oancea, cât şi Barbu susţin că dacă alb-violeţii vor evolua la adevărata valoare, FC Argeş nu are cum să nu se întoarcă cu toate punctele de la Timişoara.

Dorinel Oancea nu desconsideră adversarul care momentan se află în zona retrogradării: „Întâlnim o echipă bună, o formaţie care are în componenţă jucători cu experienţă la nivelul ligii secunde. Va fi un meci greu, dar ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Trecem printr-o perioadă bună şi sper s-o ţinem tot aşa. Avem moralul bun şi vom merge acolo să câştigăm”, a spus fotbalistul piteştean.

#”Este cel mai strâns campionat”

Nici Cătălin Barbu nu se aşteaptă la o misiune uşoară în deplasarea de la Timişoara: „Va fi un meci greu aşa cum a spus şi colegul meu. Noi mergem să câştigăm şi acest meci. Trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren pentru a pleca de la Timişoara cu toate punctele puse în joc. Am încredere în forţa grupului şi sunt convins că vom obţine un rezultat bun care să ne mulţumească pe noi cât şi pe suporterii wechipei noastre. Din punctul meiu de vedere, este cel mai strâns campionat din ultimii ani pentru că sunt multe echipe de tradiţie. Şi Ripensia Timişoara este una dintre aceste echipe de tradiţie. Eu trec printr-o perioadă bună. Am marcat în ultimele meciuri, am dat şi pase de gol şi sper să o ţin pe aceeaşi linie. Îmi doresc să fim cât mai sus în clasament”.