”Bine ai revenit acasă, Flavius Croitoru!”

FC Argeş continuă campania de transferuri pentru întărirea lotului cu care  abordează această ediţie de campionat. Gruparea din Trivale a bifat astăzi la al şaptelea transfer pentru Liga I după ce în cursul zilei de joi a ajuns la o înţelegere cu portarul Flavius Croitoru.
Goal-keeper-ul în vârstă de 28 de ani, care măsoară 186 cm, a semnat cu piteştenii un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Croitoru a evoluat în perioada 2013-2021 la CS Mioveni, îmbrăcând tricoul galben-verde în peste 145 de partide. Flavius nu este la primul contact cu echipa fanion a Argeşului, el fiind crescut şi format la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Înainte de a se transfera la Mioveni, Croitoru a evoluat timp de două sezoane la FC Argeş, apărând poarta alb-violeţilor în perioada 2011-2013, în 35 de partide. Noul portar al echipei noastre este considerat de specialişti unul dintre cei mai buni goal-keeperi din liga secundă, evoluţiile sale fiind apreciate de antrenorii cu care a lucrat de-a lungul timpului. Prin venirea lui Croitoru, piteştenii şi-au acoperit acest post, antrenorul Ionuţ Badea mai avându-i la dispoziţie pe Alexandru Greab şi George Micle. În afară de Croitoru, FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei(Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti şi portarul Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe).
Clubul FC Argeş îi transmite lui Flavius Croitoru tradiţionalul ”Bine ai revenit acasă!” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.