Bine ai venit, Adrian Scarlatache!

Adrian Scarlatache este începând de astăzi jucătorul nostru. Experimentatul fundaș vine de la CS Mioveni, acolo unde în sezonul recent încheiat a jucat 30 de meciuri în toate competițiile și a marcat 3 goluri.

Originar din Turnu Măgurele, Adrian a fost format la juniorii lui Dinamo, echipă pentru care a și jucat în mai multe rânduri între 2004 și 2012, reușind să își treacă în palmares un titlu de campion al României în 2007 și o Cupă în 2012.

În afara țării a jucat pentru Khazar Lankaran, Inter Baku, Keşla Futbol Klubu și Zira FK, toate din Azerbaidjan. În țara de la Marea Caspică a câștigat de două ori Cupa și o dată Supercupa. Grație prestațiilor foarte bune din defensivă avute, dar și a faptului că se remarca prin calitățile de lider pe teren și în vestiar, acesta a fost poreclit Puyol de către azeri.

S-a întors în România în vara lui 2020 la FC Hermannstadt. După barajul pierdut de sibieni împotriva celor de la CS Mioveni, acesta a fost transferat de echipa din Mioveni, iar următoarele două sezoane le-a petrecut în tricoul galben-verde. Adrian Scarlatache a adunat 65 de meciuri și 5 goluri la CS Mioveni în toate competițiile, în majoritatea fiind căpitanul echipei. Are 225 de meciuri în prima divizie a României.

Îți dorim să promovezi în tricoul alb-violet!