Florian Haită este jucătorul Argeșului

Florian Haită este noul jucător al echipei noastre. Acesta este  împrumutat de la Farul Constanța. Bucureșteanul în vârstă de 22 de ani a jucat în sezonul trecut pentru Universitatea Cluj.

Noul jucător al Argeșului a început fotbalul la Academia Sport Team București. În 2018 a fost remarcat de scouterii Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” și adus la Ovidiu. După un an în care a jucat pentru Viitorul Constanța în Liga Elitelor U19, Florian a fost împrumutat la Turris Turnu Măgurele. La doar 19 ani a devenit om de bază în formația condusă de Erik Lincar.

Pentru Turris a debutat chiar împotriva noastră. În al doilea său joc, un meci câștigat de Turris cu 4-3 în fața UTA-ei, a marcat primul său gol. A bifat 26 de meciuri, în 24 dintre acestea fiind integralist. De asemenea, bucureșteanul a punctat de patru ori în acel sezon și a oferit două pase decisive, luptând pentru promovare până în ultima etapă. Ne aducem aminte cu toții acel final de sezon decis în favoarea noastră în ultimul minut al partidei dintre Turris și Rapid. A continuat alături de Turris și în sezonul următor, fiind utilizat de 11 ori în turul campionatului, pentru ca la finele lui 2020 echipa să se retragă din campionat. În retur s-a întors la Viitorul. Tot împotriva UTA-ei a jucat și primul său meci în prima divizie.

În sezonul 2021/2022 a urmat un nou împrumut, de data aceasta la Universitatea Cluj. A fost unul din oamenii de bază ai echipei, reușind să marcheze de 6 ori în cele 27 de meciuri disputate, punând astfel umărul la promovarea în Superligă.

Sezonul trecut, clujenii i-au prelungit împrumutul. A fost de 16 ori în Superligă alături de trupa de su’ Feleac.

Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet!

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds