„Bine ai venit, Georgian Honciu!”

După ce a reuşit prelungirea contractelor pentru încă un sezon competiţional cu portarul Răzvan Ducan şi fundaşul Mihai Leca, FC Argeş bifează şi primul transfer pentru următoarea ediţie de campionat. Conducerea clubului nostru a ajuns la un acord pentru o perioadă de 2 ani cu Georgian Honciu, mijlocaş central care în ultimele două sezoane a evoluat la Dunărea Călăraşi, atât în Liga I, cât şi în Liga II.   sursa foto: Facebook AFC Dunărea Călăraşi

Playmaker-ul în vârstă de 31 de ani şi-a încheiat înţelegerea pe care o avea gruparea de pe braţul Borcei şi a acceptat oferta făcută de alb-violeţi. În perioada petrecută la Călăraşi, Honciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Dunării. În cele două sezoane în care a îmbrăcat tricoul galben-albastru, a bifat 51 de partide, reuşind să marcheze 9 goluri. În acestă ediţie de campionat, Georgian a fost folosit în 21 de meciuri, punctând de 7 ori. În cariera sa, noua achiziţie a grupării din Trivale a mai evoluat la Chindia Târgovişte, Fortuna Poiana Câmpina şi CS Mioveni. La nivelul primelor trei eşaloane, Georgian are 190 de partide jucate şi 47 de goluri marcate.

Honciu: „Am venit la un club serios, care vrea performanţă!”

Georgian îşi doreşte foarte mult să joace cu FC Argeş în Liga I: „Sunt foarte bucuros şi fericit că am ajuns la Piteşti. FC Argeş este un club serios, de tradiţie, care vrea performanţă!. Mi-a plăcut foarte mult proiectul care mi-a fost prezentat. Am acceptat să vin din mai multe motive. În primul rând, îmi place echipa, iar oamenii de aici sunt serioşi. Un alt motiv pentru care am ales Piteştiul este faptul că am fost coleg la Mioveni cu directorul executiv Bogdan Stoica. Sunt şi mai aproape de casă, eu fiind originar din Târgovişte. Echipa este în play-off şi se bate la promovare. Conform regulamentelor, eu nu voi putea fi folosit în cele 5 meciuri din play-off, dar voi fi alături de băieţi cu sufletul!. Le ţin pumnii în această luptă pentru promovare şi sper să reuşească ce şi-au propus. Îmi doresc foarte mult să joc cu FC Argeş în Liga I. Obiectivul personal este să joc cât mai bine şi să îmi ajut echipa” ne-a declarat Honciu. Clubul FC Argeş îi transmite lui Georgian Honciu tradiţionalul „Bine ai venit!” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.