„Bine ai venit şi mult succes, Cristian Dumitru!”

FC Argeş şi FCSB au ajuns la un acord pentru împrumutul fotbalistul Cristian Dumitru. Jucătorul în vârstă de 19 ani a fost cedat la Piteşti până la sfârşitul acestui sezon competiţional.
Dumitru a mai fost împrumutat în actuala stagiune la Academica Clinceni unde a fost folosit în 5 partide, dar a revenit în luna octombrie a anului trecut la roș-albaștri, din cauza crizei provocată de numărul mare de infectări cu COVID-19 prin care a trecut FCSB în toamnă. Atacantul născut la Buzău pe 13 decembrie 2001, măsoară 173 cm înălţime şi cântăreşte 70 kg. Puştiul crescut la Academia FCSB a bifat până acum 21 de meciuri în Liga 1, nereușit încă să marcheze, însă a făcut-o în Cupa României în victoria la scor de neprezentare obţinută de FCSB cu rivala Dinamo. Cristian Dumitru se antrenează cu FC Argeș de la începutul acestei săptămâni la Centrul de Pregătire al FRF de la Mogoșoaia, iar vineri după-amiază a semnat contractul în prezența lui Jean Vlădoiu, managerul general al clubului nostru. Dumitru este primul jucător adus de echipa noastră în această perioadă de mercato, însă Vlădoiu își mai dorește încă 3-4 fotbaliști care să aducă plus-valoare. Oficialul grupării din Trivale speră ca până la startul returului tratativele pe care le poartă pentru întărirea lotului să se încheie cu succes și se concretizeze în transferuri.
Clubul FC Argeş îi transmite noului vultur violet tradiţionalul „Bine ai venit!” şi îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet.