Înfrângere drastică în amicalul cu ilfovenii

FC Argeș – Academica Clinceni 1-4(0-2)
Au marcat: Mediop(min.95) / Jutric(min.17), Tănase(min.28), Achim(min.85), Adi Popa(min.87)
FC Argeș și Academica Clinceni au disputat vineri după-amiază un meci amical pe unul din terenurile Centrului Național de Pregătire al FRF de la Buftea.
Confruntarea terminată cu scorul de 4-1 în favoarea ilfovenilor, a început pe o ploaie torențială, care treptat s-a transformat în lapoviță și ninsoare. Înainte de startul partidei, staff-urile celor două formații au convenit să dispute două reprize a câte 50 de minute fiecare. Academica a deschis scorul în minutul 17, prin Mladen Jutric, iar Cristi Tănase a majorat diferența în minutul 28 și a stabilit rezultatul primei reprize. În primul mitan, piteștenii au încercat să pună în pericol poarta lui Vâlceanu, însă șuturile lui Șerban și Năstăsie nu și-au atins ținta. După pauză, ilfovenii au mai marcat de două ori prin Florin Achim și Adi Popa. Piteștenii au avut și ei o bună șansă de a marca prin Alin Popa al cărui șut a fost blocat în ultimul moment de un fundaș ilfovean. FC Argeș a reușit golul de onoare pe finalul partidei prin Mediop care a trimis în plasă cu un șut din interiorul careului. Amicalul cu Academica Clinceni a fost ultimul test de verificare pentru echipa noastră înaintea confruntării de joi, 14 ianuarie, de la ora 17, din deplasare, cu FC Botoșani, din prima etapă a returului.
Caseta tehnică:
FC Argeș, I repriză: Greab – Tofan, Turda, Deslandes, Șerbănică – Șerban, Panait – Drăghici, Năstăsie, Tudor – Barbu.
FC Argeș, a II-a repriză: Micle – Oprescu, Maric, Leca, Mușat – Meza Colli, Maes – Popa, Sin, Cristian Dumitru – Mediop. Antrenor: Andrei Prepeliță.
Academica Clinceni, I repriză: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Dobrescu, Patriche – Cebotaru, Tănase, Cascini, Cordea – Dumitru, Chuncukov. Antrenor: Ilie Poenaru.