Bine ai venit, Valentin Buhăcianu!

Valentin Buhăcianu este noul jucător al echipei noastre. Acesta a semnat un angajament ce se întinde pe 2 sezoane. Atacantul dornean în vârstă de 29 de ani a jucat în sezonul trecut pentru FC Hermannstadt.

Buhă a debutat în fotbal la echipa natală, Dorna Vatra Dornei. Între 2012 și 2018 a jucat la Dorna Vatra Dornei, Bucovina Pojorâta, Atletico Vaslui și Știința Miroslava. Pe când evolua la cea din urmă echipă menționată, Valentin a fost remarcat de cei de la Aerostar Bacău.

Sezonul 2018/2019 a consemnat explozia lui în fotbalul românesc. În acel sezon al ligii secunde a marcat de 25 de ori în cele 37 de partide disputate. Suceveanul a fost desemnat golgheterul acelui sezon de Liga a 2-a.

A urmat apoi transferul la UTA, unde în primul sezon, tot în liga secundă, a marcat 14 goluri în 28 de meciuri, fiind unul  dintre principalele atuuri ale echipei în lupta pentru promovare. A ieșit pe locul 2 în topul golgheterilor acelui sezon. A rămas la gruparea arădeană și în prima ligă, în sezonul 2020/2021, dar a jucat mai mult din postura de rezervă. În sezonul 2021/2022 a fost transferat de FC Hermannstadt pentru a pune umărul la revenirea în prima ligă. Cele 12 goluri marcate au ajutat serios echipa de pe Cibin, aceștia promovând. Sezonul trecut al Superligii a marcat 1 gol în 16 partide.

Are însumate 189 de meciuri și 70 de goluri în primele două divizii din România.

Îți dorim cât mai multe victorii în tricoul alb-violet!

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds