Blejdea: ”Vom promova de pe locul 2!”

FC Argeș își va relua în câteva zile antrenamentele pentru ultima parte a campionatului în care se va juca cu promovarea pe masă. Piteștenii își doresc să fie în cea mai bună formă sportivă pe 4 iulie când este programat să înceapă play-off-ul.

În play-off, vor juca primele șase clasate din liga secundă, într-o singură manșă, echipele urmând să intre în această bătălie pentru promovare cu punctele înjumătățite: UTA Arad(25 p), CS Mioveni(20 p), Turris Turnu Măgurele(20 p), FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid București, fiecare cu câte 19 puncte.

#”Număr orele până la primul antrenament!”

Andrei Blejdea, golgheterul echipei noastre, cu 12 goluri marcate în acest sezon, este convins că alb-violeții vor reuși promovarea în Liga I de pe locul 2 din play-off: ”Aștept cu mare nerăbdare să începem pregătirea. Practic număr orele până la primul antrenament. Din punctul meu de vedere, acest sistem cu play-off ales de FRF pentru încheierea campionatului împacă pe toată lumea. Pe noi ne avantajează. S-au înjumătățit punctele iar diferența față de primul loc s-a micșorat. Practic, acum suntem doar la mâna noastră și nu depindem de alte echipe. Îmi doresc să jucăm un fotbal bun și să arătăm pe teren cine este mai bun”.

#”Atuul nostru este lotul omogen și staff-ul”

Mijlocașul alb-violet prevede o luptă încinsă la promovare: ”Practic avem 5 finale de jucat și eu sunt încrezător în mine și în colegi. Cred că putem promova în Liga I de pe locul 2 pentru că UTA nu cred că mai poate fi ajunsă având în vedere avansul de puncte pe care îl are. Nici o echipă din cele șase nu cred că este de speriat. Toate sunt cam la același nivel. Atuul nostru în această luptă pentru promovare este lotul omogen și staff-ul tehnic. Din păcate, aceste meciuri se vor juca fără spectatori. Este păcat pentru că suporterii aveau un cuvânt greu de spus. Chiar dacă nu vor putea fi prezenți pe stadion, sunt sigur că ei vor fi alături de noi sufletește!. Primul meci din play-off este cel mai important. Trebuie să începem cu dreptul pentru a avea un moral bun. Pentru mine ar fi prima promovare din carieră, iar în acest fel munca noastră ar fi răsplătită. Ar fi ceva unic!. Promovarea în Liga I ar fi un vis devenit realitate!” a spus vârful argeșean pentru cotidianul Curierul zilei.