Bogdan Vintilă: ”Mai sunt speranțe și luptăm până la capăt”

După înfrângerea de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, FC Argeş și-a diminuat considerabil șansele de a termina sezonul deasupra zonei minate a clasamentului. Bogdan Vintilă, antrenorul echipei noastre, spune că următoarele două meciuri sunt decisive pentru a prinde un loc de baraj.   sursa foto: Prima Sport

Tehnicianul afirmă că piteștenii depind doar de ei în lupta pentru supraviețuire: ”Rămâne la fel de complicat ca până acum, suntem tot la mâna noastră. Nu am reușit să obținem niciun punct astăzi, cu toate că după jocul din a doua repriză am fi meritat. 

A fost o neatenție la primul gol, golul doi a fost o execuție deosebită, așa s-a scris istoria primei repriză. În a doua repriză am încercat să presăm, din păcate nu am reușit să marcăm decât o singură dată. 

Am 32 de jucători, pot să pun pe foaie 20 și pun să joace doar 11. La sfârșit de săptămână aleg, câteodată mai fac și greșeli, că mai greșesc și eu, că sunt om. Încercăm să strângem rândurile, am spus că trebuie să facem un meci perfect ca să câștigăm, din păcate nu am reușit. 

Mergem încrezători, asta încerc să le spun și jucătorilor, că totul depinde doar de noi. Nu depindem de jocul rezultatelor, depindem doar de noi. Urmează două jocuri decisive, așa că trebuie să uităm lucrurile mai puțin bune pe care le-am făcut aici și să ne concentrăm la ce urmează. 

Știam la ce mă înham, încerc să fac tot posibilul, tot ce depinde de mine ca să ieșim din această situație. Încă mai sunt șanse, mai sunt speranțe și luptăm până la capăt”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă, la flash-interviul de după meci.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds