Borţosu şi Olteanu, fotbalişti de viitor!

FC Argeş va pune mare accent în noul sezon pe jucătorii tineri din propia pepinieră, dar şi de pe plan local. De o săptămână, cu echipa noastră se pregăteşte fundaşul Alexandru Borţosu şi mijlocaşul Răzvan Olteanu.

Primul are 19 ani şi provine de la grupa 1999 a clubului FC Argeş pregătită de Augustin Eduard şi Paul Ciobanu. Borţosu a fost folosit de Emil Săndoi ca fundaş stânga în amicalul de marţi, cu CS Baloteşti, câştigat de piteşteni cu 2-1. Tot în partida cu ilfovenii, principalul grupării din Trivale l-a introdus în teren şi pe Răzvan Olteanu. Acesta are tot 19 ani, dar provine de la Sporting Piteşti. Olteanu evoluează ca mijlocaş şi a mai fost folosit de Săndoi şi în partida de verificare de acum câteva zile cu Academica Clinceni, terminată la egalitate, 1-1. Răzvan a fost pregătit la Sporting Piteşti de antrenorii Lucică Diaconescu şi Draguşin. Puştiul poate evolua ca mijlocaş în faţa apărării, dar şi ca fundaş dreapta. După meciul de marţi cu CS Baloteşti, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, a anunţat că nu va mai pleca nici un jucător şi că în noul sezon competiţional se va baza pe fotbaliştii tineri şi foarte tineri pe care îi are acum în lot.

#”Îi prevăd un viitor frumos”
Paul Ciobanu, antrenorul de la grupa 1999 a clubului FC Argeş îi prevede un viitor frumos lui Alexandru Borţosu: „Este un jucător de picior stâng pe care noi l-am folosit fundaş central. Este un băiat serios, cuminte şi îşi vede de treabă. Are detentă şi un joc foarte bun de picior. Este tare pe picioare şi intuieşte bine jocul. Anticipează bine balonul. Dacă se va pregăti într-un program centralizat cu echipa mare, îi prevăd un viitor frumos. Sunt convins că va deveni un jucător pe care FC Argeş se va putea baza peste 1 an sau 2 ani. Timpul va decide dacă m-am înşelat sau nu în privinţa lui”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.