Buhăescu: „Este obligatoriu să câştigăm!”

Fotbaliştii de la FC Argeş vor să facă uitate cât mai repede eşecurile cu CS Snagov şi CS Baloteşti şi să încheie anul în forţă. Mijlocaşul Raul Costin şi atacantul Vasile Buhăescu îşi doresc ca echipa noastră să lase o impresie cât mai plăcută în meciul de vineri, de la ora 17.30, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu, ultimul joc oficial din 2018.

Atacantul Vasile Buhăescu revine pe teren după ce etapa trecută, la partida cu Baloteştiul, a fost suspendat din cauza cumului de cartonaşe. Vârful alb-violeţilor nu concepe decât victoria în partida cu gorjenii: „Va fi un meci greu, aşa cum au fost toate celelalte, poate doar cu Timişora a fost mai uşor. Chiar dacă au fost meciuri cu echipele din subsolul clasamentului, jocurile au fost extrem de dificile. Ne dorim să obţin un nou succes în campionat. În ultimele două partide nu a ieşit deloc bine pentru noi, dar ăsta-i fotbalul!. La Baloteşti şi Snagov au fost meciuri care s-au terminat nefericit pentru noi. Este obligatoriu să câştigăm vineri şi să ne apropiem de echipele de pe podium. Sunt patru puncte între noi şi echipa de pe locul al treilea. Vedeţi cum stau lucrurile, dacă pierzi, cobori în clasament, iar dacă învingi, urci în clasament”.
# „Eşecul cu Baloteşti, un accident!”
Şi colegul său, mijlocaşul Raul Costin, spune că argeşenii nu au decât varianta victoriei în meciul de vineri seară: „Trebuie să uităm cât mai repede cele două eşecuri. Să fim puternici şi să demonstrăm că a fost un simplu accident ultimul meci pierdut la scor nemeritat, 0-4, cu CS Baloteşti. Scorul nu reflectă nimic din ce s a petrecut pe teren. Am jucat pe un gazon foarte greu, cu multe gropi, îngheţat. Ne propunem ca în ultimul meci să terminăm victorioşi pentru a ne apropia de podium. Şi să nu uităm că doar ultima impresie contează”.