Înfrângere la scor!

CS BALOTEŞTI – FC ARGEŞ 4-0(2-0).
Au marcat: Predescu (min.8), Stoica (min.27), Ovidiu Marin (min.88), Clătinici (min.90+2)

FC Argeș a înregistrat sâmbătă după-amiază cel mai drastic eșec din această ediție de campionat. Echipa noastră a fost învinsă cu 4-0 în deplasarea de la CS Balotești, formație care se luptă să evite retrogradarea.

Confruntarea cu ilfovenii a început cu o întârziere de 18 minute din cauza terenului care era înghețat. Gazdele au încercat să astupe cu câteva roabe de nisip gropile formate după deszăpezirea terenului iar centralul a decis să fluiere startul partidei deşi suprafaţa de joc arăta în unele porţiuni foarte rău. CS Balotești a reușit să deschidă scorul după doar 8 minute prin Predescu care a trimis în plasă o centrare de pe stânga. Gazdele și-au majorat diferența pe tabelă în minutul 27. Predescu a fost servantul perfect pentru Alexandru Stoica care l-a învins pe Ureche cu o lovitură de cap. După revenirea de la cabine, alb-violeții au încercat să reducă din handicap și să reintre în joc. FC Argeș a avut șansa să reintre în meci cu 20 de minute înainte de final când a primit penalty, în urma unui henț în careu a lui Dedu, care a și fost eliminat pentru al doilea galben. Lovitura de pedeapsă a fost irosită însă de Vasile Gheorghe care a tras exact pe colțul pe care plecase portarul gazdelor. Rămași în inferioritate numerică, ilfovenii nu s-au retras în propriul careu și au încercat să-și țină adversarul cât mai departe de poarta lui Fulga. Baloteștiul a dat lovitura în minutul 90 când Ovidiu Marin a trimis o torpilă de la 25 de m care s-a oprit în vinclul porții lui Ureche!. Gazdele au mai punctat încă o dată în penultimul minut de prelungiri. Defensiva argeșeană a fost făcută șah-mat în urma unei combinații de efect finalizată de nou intratul Clătinici care a trimis în plasă din 6 m. Pentru alb-violeți, înfrângerea de la Balotești este cel mai drastic eșec înregistrat în această ediție de campionat. În urma acestui insucces, FC Argeș a rămas pe locul 6 al clasamentului, cu cele 38 de puncte, acumulate în 20 de runde.

Caseta tehnică:
CS Baloteşti: Fulga – Dedu, Marciuc (cpt.), Flămânzeanu, G. Mihai – M. Ghiţă, C. Predescu (min.73 Clătinici)- Neagu, Ovidiu Marin, Stoica(min.75 Gojnea) – Vasile Mihai(min.90 Niculae Florian). Antrenor: Fănel Nofitovici.
FC Argeş: Ureche – Tofan, Gugu, Vişa, Turda (min.53 Bîrzan) – Stan, Şerban, Raul Costin (min.61 Vasile Gheorghe), Şerbănică – Barbu, Nilă(min.67 Buleică). Antrenor: Emil Săndoi.
Stadion: Comunal Baloteşti (Baloteşti – Ilfov); Spectatori 50
Arbitri: Marius Chiţu(Târgovişte), Doru Zamfir(Slatina), Cristian Voicu(Focşani).
Observatori: Ioan Cristea(Bucureşti), George Bădescu(Bucureşti).
Cartonaşe roşii: Dedu(min.70).

Cum s-au marcat golurile:
min.8: 1-0! Predescu trimite în plasă dupa o centrare de pe stânga!.
min.27: 2-0! Predescu centrează în careu iar Stoica trimite cu capul în plasă!
min.89: 3-0! Ovidiu Marian urcă scorul la 3-0 cu o torpilă de la 25 m care se duce direct în vinclu!.
min.90+2: 4-0! Clătinici înscrie cu un şut din 6 m după o centrare de pe dreapta.