Buhăescu, în topul golgheterilor!

Atacantul Vasile Buhăescu a avut un tur de campionat foarte bun cu FC Argeş. Vârful piteştean a reuşit să marcheze 12 goluri în 21 de etape, fiind unul dintre golgheterii ligii secunde. În clasamentul celor mai buni marcatori, fotbalistul echipei noastre ocupă locul 5, la egalitate cu ocupanţii poziţiilor 2, 3 şi 4, Daniel Pîrvulescu, Cristian Gavra şi Valentin Buhăcianu.

Lider în acest top este fotbalistul celor de la Daco – Getica Bucureşti, Ionuţ Adrian Voicu, cu 14 reuşite. Trebuie precizat faptul că Buhăescu nu a evoluat decât în 18 partide, în trei meciuri fiind suspendat din cauza cumului de cartonaşe. Podiumul marcatorilor de la FC Argeş este completat de Ionuţ Şerban cu 5 reuşite şi Cătălin Barbu, cu 4 goluri.

#”Dacă eram mai atenţi, puteam fi pe primul loc!”

Vârful piteştean este mulţumit în mare măsură de parcursul echipei din cele 21 de etape disputate până acum în liga secundă: „Suntem la 5 puncte de locul 1 şi la 4, de ultimul loc al podiumului, care este ocupat de Petrolul Ploieşti. Eu personal sunt mulţumit de acest parcurs, însă pot spune că era loc şi de mai bine. Dacă eram mai atenţi în unele meciuri, puteam fi pe primul loc!. În clasamentul golgheterilor sunt pe o poziţie onorantă. Am marcat 12 goluri, în 18 etape jucate, pentru că în celelalte trei în care am lipsit, am fost suspendat din cauza cartonaşelor primite. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu am fost accidentat. Aceste goluri le-am dat cu ajutorul colegilor pentru că nu puteam eu să le fac pe toate pe teren. Nu mă bucur excesiv când marchez pentru că nu este felul meu. Dedic golurile oamenilor care vin meci de meci la stadion să susţină echipa”.

# „Vreau să continui şi din vară la Piteşti!”

Buhăescu îşi doreşte să aibă evoluţii cât mai bune în retur şi să termine cu FC Argeş pe podium: „Mă simt foarte bine la Piteşti. Când am venit la FC Argeş consider că am făcut o alegere foarte bună. Suntem un grup unit şi asta contează foarte mult în cadrul unei echipe. Vreau să continui şi din vară la Piteşti. Echipa este destul de omogenă şi cred, că în retur, cu două-trei achiziţii, vom fi mult mai puternici!. Chiar dacă nu avem drept de promovare în acest an din cauza situaţiei juridice, eu îmi doresc să câştigăm fiecare meci, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. La final, când se va trage linie, îmi doresc să terminăm campionatul în primele trei locuri. Lupta pentru titlul de golgheter al ligii secunde rămâne în continuare deschisă. Sunt sigur că dacă nu eram suspendat în cele trei meciuri, mai reuşeam să înscriu un gol, două. Cel mai important lucru pentru mine este să câştige echipa. Are mai puţină importanţă dacă marchez eu sau alt coleg. Important este să ieşim bine din fiecare meci şi să părăsim terenul cu fruntea sus”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds