Buhăescu: „O victorie ne-ar da un moral bun”

Şi jucătorii alb-violeţi aşteaptă cu încredere jocul de vineri, de la ora 17.30, de pe propriul teren, cu Chindia Târgovişte. Atacantul Vasile Buhăescu şi mijlocaşul Andrei Panait nu iau în calcul decât varianta victoriei. Cei doi alb-violeţi îşi doresc enorm ca FC Argeş să câştige cele trei puncte la capătul unui joc destul de bun.
Buhăescu spune că echipa are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a şterge impresia lăsată la partida cu Metasloglobus: „Meciul va fi foarte greu, dar sperăm să ne impunem. Bilanţul în meciurile directe ne este favorabil, nu-mi amintesc să fi pierdut în faţa Chindiei de când sunt eu la această echipă. O victorie ne aduce un moral mai bun şi ne dă încredere pentru viitor. Am câştigat până acum cam toate jocurile importante. Îmi doresc enorm să îl câştigăm şi pe acesta”, a spus atacantul piteştean. 
# „Vom da totul pe teren”
Şi colegul său, Andrei Panait este optimist înaintea acestui duel cu implicaţii la vârful ierarhiei: „Jucăm acasă şi trebuie să intrăm concentraţi ca să câştigăm. Cu echipele bune ale campionatului am ieşit învingători. Venim după un eşec la Metaloglobus şi suntem decişi să dăm totul pe teren. Sper ca la final noi să fim cei care ne vom impune”.